Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 B 93 SHPK 27 429,350,350 27 429,350,350 367,414,729

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Rehabilitimi i kanalit vadites Fshati Qerret-Bashkia Puke 21,241,778 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 14,814,818.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i kanalit ujites, dega Fier 34,504,937 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 24,108,813.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Rikonstruksion i Bibliotekes se Qytetit NjA 6" 3,392,722 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 2,756,604.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Materiale te ndryshme, çakull, stabilizant per mirembajtje rruge ne fshatra 25,000,000 Njoftuar Fituesi B 93 SHPK 21,990,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë Vazhdim punimesh në objektin "Rikualifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", "Rruga Hasan Kushta", "Rruga Gjergj Araniti" dhe "Bulevardi Gjergj Kastrioti" 17,000,000 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 16,980,011.00
Qeverisja Vendore Fier Ndertim i Ujësjellësit Patos-Fshat NJA Portez 16,452,832 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 12,999,457.00
Qeverisja Vendore Sarandë Vijëzime rrugësh Sarandë dhe Ksamil 2,425,000 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 1,863,515.00
Qeverisja Vendore Selenicë Mirëmbajtja e rrugëve në Bashkinë Selenicë 4,400,000 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 4,089,000.00
Qeverisja Vendore Vorë "Rikonstruksion i rrugës Kastratëve, Njësia Administrative Bërxull 48,426,703 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 44,573,164
Qeverisja Vendore Berat Punime të nevojshme për mirëmbajtjen dhe riparimin e Kopshtit dhe Çerdhes 2 dhe 3 Barrikadë ne lagjen Murat Celebiu, Berat 4,328,160 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 3,148,148
Qeverisja Vendore Elbasan Ambjente shlodhëse tek lagja Haxhias 2,233,337 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 1,802,551.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndertim i urave Galush dhe Babluc 1,603,536 Rishpallje me Lidhje Kontrate B 93 SHPK 1,596,292.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndërtim i urës së kullajve në fshatin Pajove dhe të tombinove nr.1 dhe 2. në përroin e fshatit Bishqem, Njësia Administrative Pajove. 1,215,776 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 1,208,760.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sinjalistikë rrugore 1,766,667 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 1,758,995.00
Qeverisja Vendore Finiq Riparime dhe pastrime në kanalet ujitës 4,914,345 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 4,986,561.00
Qeverisja Vendore Selenicë Sistemim asfaltim i rrugës Peshkepi-Treblove 38,646,942 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 34,409,800.00
Qeverisja Vendore Berat Ndërtimi I rrjetit KUZ fshati Karkanjoz, lagjja Gegallaret, Berat 4,834,374 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 3,451,268.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksioni i rrugës “Vefkije Todri” 15,965,327 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 13,266,183.00
Qeverisja Vendore Roskovec Loti 2 : Rikonstruksion i rrugës Kolanjaket, Roskovec 8,269,088 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 8,210,404.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rruga Deje Qender 42,101,771 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 41,924,394.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Shtesë Kontrate: Ndërtim ujësjellesi në fshatin Corrush-Anbreg 14,275,065 Lidhur Kontrata +Shtesë B 93 SHPK 14,275,065.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 1: Rehabilitim i rrugeve Ramize Gjebrea - Gjon Bocari. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 67,037,000 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 49,494,900.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Rikonstruksion Rruget e Njesive Administrative ne Bashkine Memaliaj 7,597,120 Njoftuar Fituesi B 93 SHPK 6,120,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion rrugesh, ne fshatrat nen juridiksionin e Bashkise Roskovec. Loti 4: Rikonstruksioni i rruges se fshatit Arapaj- Lagjia Doganet- Financuar nga te ardhurat e Bashkise Roskovec 6,212,610 Njoftuar Fituesi B 93 SHPK 6,085,924.00
Qeverisja Vendore Roskovec Ndërtim K.U.Z fshati Marinez, zona Marinëz kodër 6,629,980 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 4,856,618.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i rezervuarit Kallafet dhe kanali ujites – Skema ujitese Armen – Llakatund (rehabilitim i pjesshem) 24,525,000 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 23,935,004.00
Qeverisja Vendore Vlorë Pastrimi i Kanaleve Kulluese ne zonen Narte - Panaja - Novosele, Bashkia Vlore 4,350,280 Lidhur Kontrata B 93 SHPK 2,707,980.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data