Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ALB TIEFBAU SHPK 27 563,333,326 27 563,333,326 524,314,071

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim dhe punime mbrojtese ne segmentin "Ura Bardhaj-Shkolla Bardhaj"faza e II 5,582,531 Njoftuar Fituesi ALB TIEFBAU SHPK 5,409,382.00
Qeverisja Vendore Shkodër Riparim shtresa asfaltike dhe punime mbrojtese ne segmentin Ura Bardhaj-Shkolla Bardhaj Nj.A Rrethina(Loti I I-re) 10,832,500 Njoftuar Fituesi ALB TIEFBAU SHPK 10,505,784
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga e “Korpusit” 20,184,014 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 17,761,835.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga “Brioti”. 19,258,655 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 14,829,163.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Shasi”. 12,800,370 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 10,105,670.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ujësjellësi i Vau Dejës. 143,739,115 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 137,271,690.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion i rruges Luigj Gurakuqi( Prokurori-Ura e Cenit) 7,119,694 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 5,262,150.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim i rruges "Qender-Hajmel-Naraç 31,666,666 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 29,128,815.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Lugoçesme 42,076,966 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 36,466,548.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim Rruga "Dod Çarri" 10,918,569 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 9,531,743
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion i Rrugës së Mushanit, Segmenti I 9,226,823 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 8,055,073
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim i rrugëve të lagjes Dedaj, dhe Karrametaj fshati Barbullush, Njësia Administrative Bushat 9,333,333 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 9,152,438.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rikonstruksion i rrugës Ashtë-Kosmaç, NJ.A Bushat 12,963,085 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 12,758,415.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ndërtim Trotuari fshati Bushat (faza e tretë) 2,833,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALB TIEFBAU SHPK 2,814,705.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim rruga e Xhamisë Bushat, NJAD Bushat 2,300,040 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 2,253,679.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim rruga e varrezave Bushat, NJAD Bushat 4,166,667 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 4,892,552.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim, Asfaltim Rruga Palvar- Pikza 6,166,353 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 6,043,072.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga e Sigurimeve 10,000,000 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 9,700,000.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim Asfaltim Rruga Llazan Autostrade 8,333,222 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 8,081,218.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Rruga Gjorm 25,000,000 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 24,250,000.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Shtesë kontrate: Rikonstruksion i rrjetit ujësjellës, fshati Melgushe, faza e dytë 11,709,630 Lidhur Kontrata +Shtesë ALB TIEFBAU SHPK 11,709,630.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim rruga Qender - Hajmel - Naraç 25,833,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALB TIEFBAU SHPK 24,282,339.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rehabilitim i kanalit ujitës K.U.25, Rehabilitim i kanalit ujitës K.U.13, Rehabilitim i kanalit ujitës K.U.16 , Rehabilitim i kanalit ujitës K.U.20/1 ,Rehabilitim i kanalit ujitës K.U Bushat Rranxa 13,225,107 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 12,962,242.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim i rrugës së varrezave Rranxa dhe Melgushë 6,583,330 Njoftuar Fituesi ALB TIEFBAU SHPK 6,387,068.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje tuba për vaditje si domosdoshmëri e sherbimeve (të vaditjes) të kulturave bujqësore, nëpërmjet kanaleve vaditës 2,500,000 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 1,749,600.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim, asfaltim i rrugës Stacioni i trenit-Qendër- Poshtakë, Fshati Shelqet 25,833,300 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALB TIEFBAU SHPK 20,002,570.00
Qeverisja Vendore Lezhë Ndërtim Ujësjellësi - Fshati Troshan 83,146,690 Lidhur Kontrata ALB TIEFBAU SHPK 82,946,690.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data