Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ALB SHPRESA - MELA. 8 103,611,358 8 103,611,358 92,341,867

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Punime dhe ndërtimi i Shesh Parkimi tek Diga e Liqenit 13,326,582 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 10,666,667.00
Qeverisja Vendore Kukës Rehabilitimi i Kanalit të Uzinës Kukës 20,819,202 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 20,700,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion ura fshati Gjuricaj fushe Ishem dhe Rikonstruksion rruge fshati Shkafane Ishem 6,661,000 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 4,475,200.00
Qeverisja Vendore Kukës Ndërtim Rruge, Fshati Kolosjan, NJ.A Bicaj 7,405,105 Njoftuar Fituesi ALB SHPRESA - MELA. 7,200,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Reabilitim i shesheve të pallateve Nr.1,2,3,4 – Lagjia Nr.3, Bashkia Kukës. Burimi i Financimit - Buxheti i Bashkisë Kukës 13,747,009 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 13,200,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Rehabilitim i Kanalit të Uzinës Kukës 24,988,460 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 24,600,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga tek lagja e Konikeve dhe rruga e varrezave Katundi i Ri 8,331,000 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 6,000,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga tek lagja e Likeve dhe rruga te lagja e fundit e Jubes se poshtme Katundi i Ri 8,333,000 Lidhur Kontrata ALB SHPRESA - MELA. 5,500,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data