Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 NIKA SHPK + MANE/S SHPK 2 141,414,925 2 141,414,925 93,289,026

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtimi i “Parkut japonez dhe kopshteve të komunitetit” - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 66,591,325 Lidhur Kontrata NIKA SHPK + MANE/S SHPK 45,724,888.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion i Godinës së Teatrit Migjeni - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 74,823,600 Lidhur Kontrata NIKA SHPK + MANE/S SHPK 47,564,138.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data