Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 ALF SHPK 8 24,391,517 8 24,391,517 4,781,430

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Maliq Blerje karburant mbrojtja civile(Per prishjen e kontrolluar te objektit shkembor ne Podgorie) Njoftuar Fituesi ALF SHPK 114,635.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje benzinë për motocikletat Lidhur Kontrata ALF SHPK 128.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje gazoil për mjetet e bashkisë dhe kaldajen e shkollës 9 – vjeçare Maliq 2017 18,874,847 Lidhur Kontrata ALF SHPK Marzhi i fitimit 2.45%
Qeverisja Vendore Pogradec Shtesë Kontrate: “Blerje karburanti " 333,333 Lidhur Kontrata +Shtesë ALF SHPK Marzhi i fitimit 6.79 %
Qeverisja Vendore Pogradec Shtesë kontrate: Blerje karburanti për makinat e pastrimit të njësive administrative dhe Shërbimit zjarrfikës 500,000 Lidhur Kontrata +Shtesë ALF SHPK 500,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje nafte 516,667 Lidhur Kontrata ALF SHPK marzh fitimi prej 6.49 %
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje Karburant për Ndërmarrjen e Infrastrukturave Rurale - Transferta e pakushtezuar per vitin 2016 1,666,670 Lidhur Kontrata ALF SHPK 1,666,667.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje karburanti për makinat e pastrimit të njësive administrative dhe Sherbimit zjarrfikës - Te ardhura dhe Transferte 2,500,000 Lidhur Kontrata ALF SHPK 2,500,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data