Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 165 52,389,331 163 52,389,331 74,380,717

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan Shpenzime te siguracionit për mjetet e Ashpr-së dhe SHMZSH-se 1,271,356 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,258,046.00
Qeverisja Vendore Shkodër Siguracione per automjete Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 153,135.00
Qeverisja Vendore Elbasan Sigurimi i objekteve arsimore qe jane në varësi të Qendrës Ekonomike të Arsimit 5,000,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,925,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime per sigurimin e ndertesave Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 119,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje siguracion per mjetet e shoqerise tpl dhe kasko 1,500,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,499,002.00
Qeverisja Vendore Elbasan Siguracion për mjetet e Ashp-së 1,336,828 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,336,672.00
Qeverisja Vendore Berat Sherbim Siguracioni i detyrueshem per automjetet TPL Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 263,501.00
Qeverisja Vendore Pogradec Siguracion vjetor TPL per automejtet e Shoqerise Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 243,831.00
Qeverisja Vendore Elbasan Sigurimi i objekteve arsimore qe jane në varësi të Qendrës Ekonomike të Arsimit 4,500,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,480,000.00
Qeverisja Vendore Poliçan “Siguracion makine ,TPL” Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 57,000
Qeverisja Vendore Patos Policë sigurimi jetë për punonjësit e repartit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 350,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Siguracione per sigurimin e jetes se puninjesve te sherbimit te mbrojtjes nga zjarri dhe shpetimin Anuluar Procedura SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 375,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Siguracione per mjetet e transportit Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 69,656.00
Qeverisja Vendore Poliçan Siguracion makine ,TPL” Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 184,200.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Blerje siguracion TPL dhe Kasko per automjetet e shoqerise uke,viti 2022” 1,618,659 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,618,488.00
Qeverisja Vendore Durrës Shpenzime për sigurimin e jetës së punonjësve zjarrfikëse Anuluar Procedura SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 950,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Siguracion Mjeti Kamion Man , Bashkia Puke sipas preventivit Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 43,006.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Sigurimi i jetes te punonjesve te Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimi Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 350,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Siguracioni i jetes per zjarrfikesit Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 400,000.00
Qeverisja Vendore Librazhd Siguracion i mjeteve në Bashkinë Librazhd për vitin 2022-2023 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 351,855.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Siguracion për automjetet e Ashp-së ” 1,258,694 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,258,538.00
Qeverisja Vendore Fier Siguracion i detyrueshëm 1 vjecar TPL për mjetet e Bashkisë Fier, për vitin 2022 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 275,950.00
Qeverisja Vendore Pustec Sigurim i punonjesve te sherbimit te MZSH-se Bashkia Pustec Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 325,000
Qeverisja Vendore Tiranë SIGURACIONE TE MJETEVE TE TRANSPORTIT Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 56,312
Qeverisja Vendore Shkodër Siguracione per automjete Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 609,676
Qeverisja Vendore Fier Siguracion i detyrueshm TPL dhe KASKO i zjarrfikseve t Bashkis Fier Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 614,000
Qeverisja Vendore Librazhd Siguracion i ndertesave ne Bashkine Librazhd Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 499,000
Qeverisja Vendore Korçë Siguracion makine dhe ndertese Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 19,483
Qeverisja Vendore Berat Siguracion mjeti Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 219,500
Qeverisja Vendore Fier Blerje siguracion automjetesh dhe sigurim nga aksidentet pr punonjsit Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 799,500

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data