Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Jody Company - Shendelli Shpk 6 60,736,362 6 60,736,362 50,866,664

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i rrugës së fshatit Dhivër me shtresë asfalti 8,333,333 Lidhur Kontrata Jody Company - Shendelli Shpk 7,350,920.00
Qeverisja Vendore Finiq Mirembajtje kanale vaditese 4,055,833 Njoftuar Fituesi Jody Company - Shendelli Shpk 2,766,792.00
Qeverisja Vendore Finiq Restaurimi i Urrës - Kanali Thoma Filipeu me strukture metalike dhe B/A 15,423,307 Lidhur Kontrata Jody Company - Shendelli Shpk 15,313,774.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i qndrës dhe rrugët lidhëse Fshati Shën Vasil 6,666,667 Lidhur Kontrata Jody Company - Shendelli Shpk 5,350,140.00
Qeverisja Vendore Finiq Reabilitim pjesor i sistemit ujitës Vurg-Aliko, KANALI K-K-2 dhe K-K-2/1 12,157,222 Njoftuar Fituesi Jody Company - Shendelli Shpk 9,139,613.00
Qeverisja Vendore Konispol Rehabilitim I kanalit vaditës “SHALES-MARKAT” 14,100,000 Lidhur Kontrata Jody Company - Shendelli Shpk 10,945,425.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data