Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 BAJRAMI-N&Meteo SHPK 5 214,775,013 5 214,775,013 192,336,188

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku dhe rehabilitim ish-venddepozitimi i mbetjeve urbane 25,848,709 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 25,073,172.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i kanalit vadites Funares, Rikostruksioni i kanalit vadites Gurra e Zeze-Frasher Mnjolle, Rikostruksioni i kanalit vadites te fshatit Zgosht, Rikostruksioni i kanalit vadites te lagjeve Gostime & Doci & Alimetaj, si dhe Rikostruksioni i kanalit vadites te lagjeve Gjell & Braho 33,390,023 Rishpallje me Lidhje Kontrate BAJRAMI-N&Meteo SHPK 32,718,516.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i rrugës automobilistike nga fshati Shemrize deri tek ura Skenderbegas 71,756,881 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 69,999,514.00
Qeverisja Vendore Gramsh Sistemim, Asfaltim i Bllokut te Banimit ne Lagjen Sporti 2 - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 73,086,100 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 54,080,625.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rehabilitimi i kanalit ujites Posnovisht 10,693,300 Lidhur Kontrata BAJRAMI-N&Meteo SHPK 10,464,361.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data