Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
33 SHENDELLI SHPK 98 1,569,131,527 98 1,569,131,527 1,424,110,139

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rrugët "Ahtisari+Vaqarr+Vllazërimi " 51,908,453 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 45,555,854.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i zyrave të Këshillit Bashkiak dhe zyrave të katit të parë të Bashkisë Gramsh 5,000,000 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 4,491,191.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Ndërhyrje e menjëhershme në pronën publike, shkolla “Hajredin Fratari”, Damës, Mallakastër 4,039,835 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 2,601,100.00
Qeverisja Vendore Dimal Ndërtim i godinës së shkollës Goriçan 70,833,333 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 69,997,404.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion SistemimAsfaltim Rruga Bukove-Qender Luzhe 32,087,629 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 23,266,167.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi i shëtitores “Bashkim Gazidede”Bathore 45,833,333 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 41,076,612.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikim dhe riveshje rrugeve "Onhezmi' dhe rruges "Adem Sheme" 33,333,333 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 31,487,601.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion dhe shtrim me asfaltobeton të rrugës Xhepaj, Siqecë. 10,022,524 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 8,201,485.00
Qeverisja Vendore Kurbin Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit 25,161,019 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 24,200,179.00
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i shkollës “Muhamet Shehu” dhe ndërtim i palestrës." 81,153,183 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 71,986,105.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion Fusha Sportive, Dimal 37,470,279 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 36,997,551.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga “Josef Marksel” Paskuqan 1 12,580,000 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 10,994,615.00
Qeverisja Vendore Selenicë Rikonstruksion Kuz Mesarak 20,746,233 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 19,909,900.00
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje Autobot me qera për pastrimin e kanalizimeve të ujërave të ndotura, për nevojat e shoqërisë. 1,500,000 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 1,125,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim rruga "Luz i Vogel" & "Rrethimi i Varrezave Bathore 70,269,070 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 56,944,505.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i Bibliotekës Publike Roskovec dhe krijimi i Klubit Rinor të Librit". 1,587,869 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 1,365,080.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitimi i ujitjes me SEP Pojan, Maliq 25,883,003 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 15,659,544.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i linjes se furnizimit me uje lagja Afrim dhe Bishanak 2,930,343 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 2,479,300.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltim I rruges Ura e Serbinit - Shtushaj, Shupenzë 104,166,666 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 77,551,831.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Blerje materiale të ndryshme, çakull, stabilizant, rërë bituminoze për mirëmbajtje rruge në fshatra, për nevoja të NSHP” 40,833,333 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 34,359,033.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës "Tushallaret", fshati Strum,440 ml(b=4m asfalt +0.5m kunete+1m trotuar dhe ndricim)". 7,921,593 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës së"Koperativës", Roskovec,360 ml" 4,033,430 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK
Qeverisja Vendore Mallakastër “Ndërtim ure fshati Kalenjë” 1,413,330 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 1,227,085.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Rehabilitimi Kanalit Ujitës Dukaj(Pastrimi i Rezervuarit ). 17,435,664 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Deja Rruga Bilal Xhaferri RrugeBujar Bishanaku 42,752,861 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 42,495,187.00
Qeverisja Vendore Sarandë Ndërtime stacione vendqëndrimi për autobuzat interurbane 4,166,667 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 4,140,000.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Materiale te ndryshme, çakull, stabilizant, rere bituminoze per mirembajtje rruge ne fshatra 33,333,333 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 29,832,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Rikonstruksioni i rrugeve te brendshme 8,700,920 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 6,755,550.00
Qeverisja Vendore Selenicë Trasport sportistesh per skuadren e qyteti Selenice e stervitje Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 400,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim KUN Rruga"Mark Tirta Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 750,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data