Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 29 271,297,039 29 271,297,039 262,393,378

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizime dhe shërbime me ushqim për menca” për nevoja të Qëndrës Komunitare ”Strehëz 3,285,000 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,628,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje veshje nëntokësore varri 14,024,340 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 11,473,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bordura provizore varri 7,703,675 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 62,976,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë FURNIZIM DHE SHERBIME ME USHQIM PER MENCA 6,016,399 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 4,583,086.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilimi i Qendrës Komunitare Për Persona me Aftësi të Kufizuara 4,800,000 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 3,600,360.00
Qeverisja Vendore Tiranë Zgjerimi i hapësirave të varrezave publike Tufinë 91,516,148 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 57,503,314.00
Qeverisja Vendore Kamëz Nd. Rruga “Kongresi i Dibrës” 21,799,353 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 20,272,300.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi i Rrugëve (Rr.“Pavarësia e Kosovës”+ Rr.“Pashko Vasa”+ Rr.“Pishtarët e Demokracisë” + Rr. “Mustafa Qemal Ataturku” + Rr, “Athina”+Rr. “Dubai” Kamëz 2 43,947,054 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 37,572,965.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S)
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katërt: Blerje fruta perime për Konviktet e Shkollave të Mesme Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S)
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katërt: Blerje fruta perime për Konviktet e Shkollave të Mesme 1,228,221 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 950,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: Blerje buke për Konviktet e Shkollave të Mesme 2,484,930 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,116,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Furnizim me ushqim per mencen sociale" 6,018,333 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 4,207,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe sherbime me ushqim per menca 6,018,333 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 5,997,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe sherbim me ushqim per mencen sociale Streheza 3,285,000 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,715,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe sherbim me ushqim per menca 5,980,000 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 5,709,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katert "Blerje fruta perime per Konviktet e Shkollave te Mesme 1,582,317 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 1,234,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje artikuj ushqimore per shkollen Luigj Gurakuqi per vitin 2020 3,456,250 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,895,380.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje artikuj ushqimorë për shkollën Luigj Gurakuqi për vitin 2019 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S)
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje artikuj ushqimorë për shkollën Luigj Gurakuqi për vitin 2019 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S)
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje artikuj ushqimorë për shkollën Luigj Gurakuqi për vitin 2019 3,237,500 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,920,510.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i tre fushave sportive në shkollën 9 – vjecare ”Katund i Ri” dhe shkollën e mesme ”Sadik Stavileci”. 6,557,413 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 4,903,495.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: “Blerje ushqime koloniale për Konviktet e Shkollave të Mesme” 3,494,558 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 2,729,040
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “ Ura e fshatit Bastar i Mesëm”. 1,197,056 Lidhur Kontrata +Shtesë DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 1197056.66666667
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “Blerje artikuj ushqimorë për nevoja të shkollës speciale ”Luigj Gurakuqi” 244,908 Lidhur Kontrata +Shtesë DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 244,908.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbyllje kanali “Kashta e Kuntrit” Lgj.15 8,332,000 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 5,691,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ura e fshatit Bastar i Mesëm 7,661,481 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 6,741,577.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim rruga e rezervave Halili - Te ardhurat e Bashkise (Likujdimi i kontrates per vitin 2016 do te jete ne vleren 5 813 861 leke me tvsh, diferenca e kontrates do te likujdohet ne vitin 2017) 15,847,600 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 10,304,531.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje artikuj ushqimore për nevoja të shkollës Luigj Gurakuqi 1,579,170 Rishpallje me Lidhje Kontrate DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 1,224,555.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data