Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 KASTRATI SHA 18 60,802,872 18 60,802,872 24,111,733

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Has “Blerje Karburanti për Mjetet motorrike dhe ngrohjen e shkollave të Bashkisë Has”, viti 2019 5,041,667 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA 5,041,667
Qeverisja Vendore Himarë Blerje karburant 8,333,333 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzh fitimi 7.4%
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Karburanti 1,000,000 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA 1,000,000.00
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Blerje Nafte per vitin 2018 ne Bashkine Fushe-Arrez. 4,347,750 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzh fitimi 16.5 %
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Karburant (Naftë dhe Benzinë) 1,269,200 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzhi I fitimit 16.7%
Qeverisja Vendore Sarandë Shtesë kontrate : “Blerje karburanti D1” 1,000,000 Lidhur Kontrata +Shtesë KASTRATI SHA
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje “Gazoili D1” për vitin 2017 3,416,650 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzh fitimi 8%
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje Karburanti, vaj lubrifikant dhe vaj motorri për nevojat e Bashkisë Poliçan 4,083,333 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA marzh fitimi 10.8 % vlera vaj motori dhe hidraulik 370 leke /liter
Qeverisja Vendore Vorë Blerje karburanti - Nga Te ardhurat e Bashkise Vlore 3,750,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KASTRATI SHA 3,749,354.00
Qeverisja Vendore Has Blerje Karburanti për Mjetet Motorrike dhe Ngrohjen e Shkollave të Bashkisë Has 4,422,360 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzhi i Fitimit 9.4%
Qeverisja Vendore Maliq Blerje karburant per mjetet e Bashkise dhe kaldajen e shkolles 9-vjeçare Maliq 4,647,530 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzh Fitimi 9.7 %
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje Karburanti Vaj Lubrifikant Dhe Vaj Motorri për Nevojat e Bashkisë Poliçan - Grant dhe Fondi i Bashkisë Poliçan 4,583,330 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA Marzh Fitimi 10.8 %
Qeverisja Vendore Durrës Shtesë kontrate: Loti 1: Blerje Benzinë pa Plumb për Ndërmarrjen e Shërbimeve Komunale Durrës 80,719 Lidhur Kontrata +Shtesë KASTRATI SHA 80,719.00
Qeverisja Vendore Durrës Shtesë kontrate: Loti 1: Blerje Nafte për Ndërmarrjen e Shërbimeve Komunale Durrës 3,792,920 Lidhur Kontrata +Shtesë KASTRATI SHA 3,792,916.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje karburante, Loti 1-Nafte <10 ppm (20 %-shi i kontrates fillestare) 3,983,880 Lidhur Kontrata +Shtesë KASTRATI SHA 3,983,879.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Karburante Për Njësitë Administrative - Ndërmarrja Shërbime Komunale 4,513,200 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA 4,513,198.00
Qeverisja Vendore Konispol Blerje Karburanti për automjetet e Bashkisë Konispol 587,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KASTRATI SHA Marzhi i Fitimit 13%
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje Karburanti, vaji lubrifikant dhe vaji motorri për nevojat e Bashkisë Poliçan 1,950,000 Lidhur Kontrata KASTRATI SHA 1,950,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data