Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 JUBICA. SHPK 13 139,723,371 13 139,723,371 126,110,185

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistike vertikale (tabela, tuba, atrecature) 14,175,150 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 8,732,100.00
Qeverisja Vendore Pukë Ujesjellesi i fshatit Luf-Bashkia Puke 81,246,308 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 80,000,025.00
Qeverisja Vendore Shkodër F.V Kufizues shpejtësie (bumpe gome) 1,739,496 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 1,408,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale per sinjalistiken horizontale dhe vertikale 2,649,393 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 2,300,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Permiresim i sinjalistikes rrugore horizontale dhe vertikale (F.VTampon bllokues per rruge) 1,268,200 Njoftuar Fituesi JUBICA. SHPK 1,250,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim asfaltim rruga Hamidije, Shtoj i Vjeter 20,381,399 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 15,285,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale per sinjalitike horizontale dhe vertikale 2,650,090 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 2,500,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër F.V Kufizues shpejtesie (bumpe gome) 1,742,391 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 1,603,800.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale për sinjalitikë horizontale dhe vertikale 2,499,579 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 2,348,025.00
Qeverisja Vendore Shkodër F.V Kufizues shpejtësie (bumpe gome) 1,995,000 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 1,849,575.00
Qeverisja Vendore Shkodër F.V kufizues trafiku me tampon bllokues, territori i Bashkisë 2,332,000 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 2,192,800.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje makinë vijëzimi 4,165,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate JUBICA. SHPK 3,998,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Mirëmbajtje e vendosje sinjalistike rrugore në territorin e Bashkisë Krujë 2,879,365 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 2,642,860.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data