Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Artyka II SHPK 12 199,946,086 12 199,946,086 165,300,310

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Devoll Loti 1: “Rrehabilitimi i rrugeve te brendshme te qytetit Bilisht” 11,253,672 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 7,729,993.00
Qeverisja Vendore Maliq Zhbllokimi i shkarkuesve dhe kanal ujëmbledhës 46,690,966 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 41,991,837.00
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 3,498,000.00
Qeverisja Vendore Maliq KUZ Njësitë Administrative viti 2022 8,332,426 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 6,296,850.00
Qeverisja Vendore Devoll Permiresimi i kushteve te banimit per Komunitete te pafavorizuara 16,773,145 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 11911350.5
Qeverisja Vendore Devoll Rehabilitim i Rrugeve ne Njesine Administrative Miras 25,000,000 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 24,497,391.00
Qeverisja Vendore Pustec Sistemim Asfaltim Rruga Fshati Dolna Gorica (Faza I) 5,916,568 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 3,982,433.00
Qeverisja Vendore Devoll Mirmbajtje e rrugeve rurale gjate periudhes se dimrit 10,170,978 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 9,810,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Permiresimi i kushteve te banimit per Komunitete te pafavorizuara ne Bashkine Devoll 13,477,369 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 11,942,360.00
Qeverisja Vendore Devoll Mirembajtje dhe pastrimi nga debora i rrugeve rurale 7,952,190 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 6,660,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Mirëmbajtje dhe pastrimi nga dëbora i rrugëve rurale 7,952,190 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 6,997,500.00
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim- Asfaltim i rrugëve te brëndeshme, fshati Maliq 42,260,000 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 29,982,595.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data