Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 "P I R R O" 10 6,776,332 10 6,776,332 7,607,164

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Suvenire 1,664,000 Njoftuar Fituesi "P I R R O" 1,660,425.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje suvenire 2,496,200 Lidhur Kontrata "P I R R O" 2,472,053.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje suvenire në kuadër të pritjeve dhe vizitave zyrtare që parashikohen të kryhen nga Bashkia Tiranë gjatë vitit 2019”. 2,083,000 Lidhur Kontrata "P I R R O" 2,058,270.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Përkrenare të Skënderbeut Lidhur Kontrata "P I R R O" 780,000.00
Qeverisja Vendore Berat Simbol Njeriu i Vitit 2018 dhe Dosje Kadife Lidhur Kontrata "P I R R O" 30,300.00
Qeverisja Vendore Berat Simbol Nder i qytetit Viti 2018 dhe Dosje Kadife. Lidhur Kontrata "P I R R O" 78,000.00
Qeverisja Vendore Berat Simboli "Qytetar nderi 2018 dhe dosje kadife 9,583 Lidhur Kontrata "P I R R O" 9,000.00
Qeverisja Vendore Berat Simboli Njeriu i Vitit 2017, Simboli Qytetar Nderi dhe Dosje Kadife 28,749 Lidhur Kontrata "P I R R O" 28,700
Qeverisja Vendore Korçë Blerje emblema te Arta 250,000 Lidhur Kontrata "P I R R O" 247,916
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime te tjera, (Blerje emblema) 244,800 Lidhur Kontrata "P I R R O" 242,500.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data