Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 ILIRJAN POSTOLI 48 6,673,412 48 6,673,412 5,759,556

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Materiale Konsumi Njoftuar Fituesi ILIRJAN POSTOLI 126,950.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje kancelari dhe tonera per nevoja te Bashkisë Kolonjë viti 2022 Njoftuar Fituesi ILIRJAN POSTOLI 179,180.00
Qeverisja Vendore Pustec Blerje Kancelari Njoftuar Fituesi ILIRJAN POSTOLI 193,170.00
Qeverisja Vendore Korçë Materiale konsumi Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 13,880
Qeverisja Vendore Devoll Dhurata per nxenesit e dalluar te arsimit baze,komunitetitit rom dhe jetime Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 242,950
Qeverisja Vendore Korçë shpenzime te tjera Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 8750.00
Qeverisja Vendore Korçë LOTI I –KANCELARI DHE LETER 1,238,778 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 745,500.00
Qeverisja Vendore Korçë Materiale Konsumi Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 156,290.00
Qeverisja Vendore Korçë Materiale konsumi Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 63,500
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 88,120
Qeverisja Vendore Korçë Kancelari bojra printeri Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 105,755
Qeverisja Vendore Korçë Materiale konsumi Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 23,725
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime operative per nevoja te QKB-se Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 28,750
Qeverisja Vendore Korçë BLERJE LULE,TOLLOMBACE, MATERIALE PER REALIZIMIN E PIKTURAVE,MATERIALE PER AKDEMINE E MODES ,TELEFONA PER PERSONAT E VERBER DHE MATERIALE TE TJERA NIHMESE PER REALIZIMIN E DEKOREVE NE FUNKSION TE REALIZIMIT TE PROJEKTEVE Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 13,050
Qeverisja Vendore Devoll Dhurata per nxenesit Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 239,900.00
Qeverisja Vendore Korçë Materiale Konsumi Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 39,970.00
Qeverisja Vendore Korçë Kite shkollore per femijet ne nevoje Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 106,550.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje qese plasmasi te zeza ,doreza plastike dhe maska 51,350 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 29,250.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje lule, tollombace, materiale për realizimin e pikturave dhe sinjalistikës rrugore, materiale të tjera ndihmëse për realizimin e dekoreve në funksion të realizimit të projekteve" 46,666 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 38,850.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti 1 -Blerje Kancelari dhe Letër 1,675,440 Rishpallje me Njoftim Fituesi ILIRJAN POSTOLI 1,087,090.00
Qeverisja Vendore Maliq ?Shpenzime për aktivitete( blerje libra)? 20,000 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 19,800
Qeverisja Vendore Korçë Blerje kancelari 55,200 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 32,375
Qeverisja Vendore Maliq Blerje letër format A4 100,000 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 82,500.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materjale per aktivitetet e Q.K.Femijve ,Bashkia Kolonje 5,000 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 4,850
Qeverisja Vendore Korçë Kancelari 48,300 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 30,540.00
Qeverisja Vendore Korçë Materiale zyre te pergjithshme (Ditet e Mios) 139,000 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 108,200
Qeverisja Vendore Korçë Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres për Masterin e Arkitektures 83,333 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 66,965
Qeverisja Vendore Korçë Leter A4 8,100 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 7,776
Qeverisja Vendore Korçë Leter shkrimi dhe Fotokopjimi kancelari 248,000 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 189,030.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje kancelari 83,333 Lidhur Kontrata ILIRJAN POSTOLI 75,995.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data