Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lushnje Panajot Xhoxhi 13 42,875,798 13 42,875,798 34,617,388

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per rrethim me rrjete te fushes se sportit dhe minifushes se stervitjes 2,498,730 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 2,026,100.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materialesh per ndertimin e banesave te familjeve te shpallura si banesa te pabanuesshme nga termeti i dates 26 nentor 2019 6,546,529 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 5,870,109.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje materiale kancelarie, Kompjutera, Skaner, Fotokopje, Printer Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale kancelarie, Kompjutera, Skaner, Fotokopje, Printer 1,350,000 Njoftuar Fituesi Panajot Xhoxhi 209,618.00 
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndertimi e dy urave me tombino njen ure me konstruksion metalik dhe veshja me beton e nje segmenti te kanalit ujites ne fshatin Lifaj,Bashkia Lushnje. 3,872,473 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 3,182,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per rikonstruksionin e çerdhes 4,439,278 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 3,866,436.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje pompa dhe elektromotorr të ndryshme për nevojat e shoqërisë për vitin 2018 2,730,000 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 2,166,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale elektrike 11,901,119 Njoftuar Fituesi Panajot Xhoxhi 9,604,100.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale ndërtimi 4,830,029 Njoftuar Fituesi Panajot Xhoxhi 3,507,108.00
Qeverisja Vendore Lushnje blerje kompjutera 520,000 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 419,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje tombino 798,860 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 590,000
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale hidraulike - Financuar nga Te ardhurat e Bashkise Lushnje 1,611,360 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 1,505,200.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale elektrike - Financuar nga Te ardhurat e Bashkise Lushnje 1,777,420 Lidhur Kontrata Panajot Xhoxhi 1,670,917.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data