Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 S I R E T A 2F SHPK & Artyka II SHPK 3 195,265,676 3 195,265,676 161,954,490

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Devoll Rehabilitimi i kanalit ujites te fushes se Bilishtit ”Kanali Vishocice - Bracanj” 22,719,798 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F SHPK & Artyka II SHPK 19927965.2
Qeverisja Vendore Maliq Ndërtim ujësjellësi fshati Strelce 12,499,965 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F SHPK & Artyka II SHPK 8,693,192.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i infrastrukturës rrugore të bllokut që kufizohet nga rruga ”Besa” – ”Siri Kodra” – ”Zenel Bastari” – ”Haki Rexhep Kodra” (përfshin dhe rrugën tek Nish Kimike). 160,045,913 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F SHPK & Artyka II SHPK 133,333,333.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data