Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 ALPEN PULITO 16 8,982,282 16 8,982,282 4,238,580

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Gjirokastër Sherbim 3D(DESIFEKTIM/DEZISEKTIM/DERATIZIM) Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 228,576.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Sherbim 3D(DESIFEKTIM/DEZISEKTIM/DERATIZIM) Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 228,576
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim dizinfektimi i ambienteve, në kuadër të nevojave për parandalimin e përhapjes së COVID-19”. 5,152,000 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje paketa te produkteve te higjenes personale per raste te vecanta 531,300 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 516,810.00
Qeverisja Vendore Lezhë kryerjen e shërbimit DDD në kopshte dhe shkollat publike të Bashkisë Lezhë për një afat 1 vjeçar ( 2 herë në vit, në Shtator 2019 dhe Mars 2020 ). Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 460,000
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale pastrimi 1,166,655 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 1,146,605.00
Qeverisja Vendore Himarë Sherbim 3D Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 156,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Pastrim te Fasades se Xhamit tek Pallati i Kultures dhe Godina e Bashkise Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 134,100.00
Qeverisja Vendore Gramsh Dezinfektim i ambjenteve te shkollave, kopshteve dhe cerdheve Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 120,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje/ sherbim, i procesit te deratizimit, dizinsektimi dhe dizinfektimi 185,162 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 89,900
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje materiale Pastrimi 406,740 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 290,000
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbimi i pastrimit te fasades se pallatit te kultures 375,000 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 168,900.00
Qeverisja Vendore Kamëz Marrje vinçi me kovë me qera për vendosjen flamujve, dhe të zbukurimeve me rastin e Krishlindjeve dhe Vitit të Ri” 2017, si dhe heqjen e tyre pas mbarimit të festave 291,620 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 210,000.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Për pergatitjen e raportit të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për projektin 9,310 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 9,010.00
Qeverisja Vendore Lezhë Kryerjen e sherbimit me DDD ( Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim ) 714,495 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 350,103.00
Qeverisja Vendore Gramsh Dezinfektim i ambjenteve ne shkollat, kopeshtet e cerdhet ne qytet dhe te gjitha Njesite Administrative 150,000 Lidhur Kontrata ALPEN PULITO 130,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data