Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 6 5,731,796 3 5,681,585 5,354,120

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese kontrate per Mbikqyrje punimesh per objektin: Rikonceptim i parkut te lojrave te femijeve dhe parkim publik 2 kate ne rrugen e Elbasanit 198,464 Lidhur Kontrata +Shtesë INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 190,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Loti 5 : Mbikqyrje e punimeve në objektin "Rikonstruksion i rrugës në lagjen “Xhile Lici”, Gramsh 15,479 Anuluar Procedura INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 12,899.00
Qeverisja Vendore Gramsh Loti 13 : Mbikqyrje e punimeve në objektin "Rikonstruksion Ujësjellesi, Fshati Liras dhe Tunje Qender” 22,008 Anuluar Procedura INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 20,378.00
Qeverisja Vendore Gramsh Loti 1 : Mbikqyrje e punimeve në objektin “Ndërtim ambulance në fshatin Holtas", NJA Porocan 12,724 Anuluar Procedura INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 9,864.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: ”Rikonceptim i parkut të lojrave të fëmijëve dhe parkim publik 2 kate nën tokë në rrugën e Elbasanit” 2,336,368 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 2,073,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data