Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë XH & MILER - A.SH. Engineering SHPK 3 1,753,942 3 1,753,942 1,554,377

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IX: Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndertim rrjet shperndares Ujesjellesi ne Shkozen e siperme dhe Ndertim Depo uji” 503,673 Lidhur Kontrata XH & MILER - A.SH. Engineering SHPK 468,540.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti VIII: Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT” 238,125 Lidhur Kontrata XH & MILER - A.SH. Engineering SHPK 226,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti VI: Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Permiresim furnizimi me uje ne zonen e pallateve te Shkozes Adresa : Rruga "Ali Shefqeti" dhe Rikonstruksion tubacioni D-315 mm çelik dhe ndërtim rrjet shpërndarës nga Depo Partitar - Rrugen : Agush Gjergjevica” 1,012,144 Lidhur Kontrata XH & MILER - A.SH. Engineering SHPK 859,337.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data