Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 SI.SI-AL SHPK 30 223,149,057 29 223,149,057 262,959,466

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Sinjalistikë horizontale (kangjella, birila, grerëza) Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 21,690,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistikë horizontale (kangjella, birila, grerëza) 23,087,800 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 21,690,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Blerje bojë për sinjalistikë rrugore Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 23,292,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 24,973,400 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 23,292,600.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Sinjalistikë 1,300,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SI.SI-AL SHPK 1,257,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje kaseta metalike 2,646,180 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 2,553,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Sinjalistike Rrugore 1,459,333 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 1,266,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 15,411,900 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 14,465,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistikë horizontale (kangjella, birila, grerëza) Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 12,509,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistikë horizontale (kangjella, birila, grerëza) 13,148,817 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 12,509,800.00
Qeverisja Vendore Librazhd Vijezime rrugore, tabela qarkullimi, tabela emertim rrugesh + montim Anuluar Procedura SI.SI-AL SHPK 324,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 13,467,500 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 9,710,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime Vijëzimi dhe Vendosje Tabelash 5,960,510 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 5,779,680.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje materiale pr sinjalistikn rrugore" pr Ndrmarrjen e Shrbimeve t Mirmbajtjes. Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 328,400
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale për sinjalistikë (Birila, grerëza, kangjella) 11,574,650 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 10,772,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitim i sinjalistikës rrugore, Rruga e Durrësit 5,590,440 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 5,027,880.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje materiale per Sinjalistike Vertikale dhe Horizontale” 2,475,249 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 1,859,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale për sinjalistikë (Shtylla LED) 22,141,000 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 20,835,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale për sinjalistikë (Birila, grerëza, kangjella etj) 14,998,440 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 14,622,400.00
Qeverisja Vendore Sarandë Sinjalistika horizontale dhe vertikale 5,833,333 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 5,635,500.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje bojë sinjalistike horizontale dhe dylen 1,860,000 Njoftuar Fituesi SI.SI-AL SHPK 1,193,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale per sinjalistike (Tabela) 16,681,000 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 15,031,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime Vijezime dhe Vendosje Tabelash 5,412,973 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 5,197,006.00
Qeverisja Vendore Tiranë Makineri vijëzimi bikomponente koçolate. 2,000,000 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 1,400,000.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Shpenzime per sinjalistiken rrugore (tabelavizime) 8,375,300 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 7,225,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale per sinjalistike (Semafore) 11,485,000 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 11,130,800.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per sinjalistiken rrugore për nevojat e Ndërmarja e Pasurisë Publike Lushnje Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 168,800
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shtylla sinjalistike alumini 11,634,390 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 11,328,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë materjale per kufizimin e shpejtesise se automjeteve ne rruge 800,000 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 594,000
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje Tabela për Sinjalistikën Rrugore 831,842 Lidhur Kontrata SI.SI-AL SHPK 593,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data