Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 “47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S” sh.p.k 3 263,840 3 263,840 1,157,168

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Belsh Hartimi i Fizibilitetit dhe Projekt Zbatimit per ndertimin e impiantit te trajtimit te ujrave te zeza te Belsh Qender, Hysë, Trojas dhe mbrojtjen e Liqenit te Belshit duke perdorur teknologjine e Lagunave te thellesise te ujrave te ndotur Njoftuar Fituesi “47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S” sh.p.k 498,000.00
Qeverisja Vendore Belsh Mbikqyrje punimesh me objekt:"Prmirsimi i kushteve t banimit t komuniteteve n nevoj 2021" Lidhur Kontrata “47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S” sh.p.k 395,768.33
Qeverisja Vendore Gjirokastër Studim projektim Rikonstruksion i rruges prane kabines deri ne Lgj Manalat prane Govacajve 263,840 Njoftuar Fituesi “47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S” sh.p.k 263,400.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data