Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
38 NOVATECH STUDIO 259 59,621,857 258 59,187,797 47,739,002

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Loti i V: (“Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës së “Kacanëve”, nën ambulancën Krujë”. 155,416 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 133,653.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.5 (Kolaudimi e punimeve për objektin, ’’Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit(Programi i Rindertimit) 51,189 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 45,010.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.4 (Kolaudimi e punimeve per objektin: “‘Rindertimi i Shkolles 9 Vjecare ‘’Vellezerit Masha’’, Mazhe e Vogel , Njesia Administrative Bubq, Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit(Programi i Rindertimit) 42,998 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 37,755.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr .3 (“Kolaudimi e punimeve për objektin, Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’(Programi i Rindertimit) 42,668 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 33,818.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.1 (Kolaudimi e punimeve per objektin, “Ndertimi i Atrium Center Thumana, Njesia Administrative Thumane Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit(Programi i Rindertimit) 88,032 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 70,123.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3: Mbikqyrje Punimesh me objekt : “Sistem Ujites ne parkun Rinia” 108,333 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 100,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Kolaudim "Pellgu ujembledhes i furnizimit me uje te rezervuarit ne qytetin Bilisht" Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 72,801.84
Qeverisja Vendore Divjakë Studim projektim per rehabilitimin e infrastruktures ujitje-kullim, Bashkia Divjake Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 378,788
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Njezet e nje: Mbikqyrje e punimeve per objektin:“ Sistemim - Asfaltim i rrugës Oblike Qender – Lagjja Lami dhe Rashkej”. 248,148 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO
Qeverisja Vendore Sarandë Mbikqyrje punimesh ne objektin : Ndrtim rrjeti i kanalizimeve t ujrave t ndotura, Lugu i Dardhs Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 185,841.60
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikëqyrja e punimeve për objektin "Rehabilitim i mekanizmit të komandimit të portave të ujëlëshuesit dhe shkarkuesit katastrofik anësor të rezervuarit Gjyslikonjë" 1,167,935 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 1,084,687.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kolaudim Sistemim asfaltim rruge te brendshme Koplik Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 8,889
Qeverisja Vendore Mirditë Sherbimi i mbikqyerjes ne punime rindertimi per „Rikonstruksion të objekteve arsimore në qytetin Rrëshen”, Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 1,601,580.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.2 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës së Aeroportit (degëzimi 1), Rinas, Nj.A.Nikël, Krujë 86,435 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 73,816.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.1 Mbikqyrja e punimeve per objektin,”Sistemim-asfaltim i rrugës Gramëz-Sukth Vendas (Faza II-të), Nj.A.Thumanë, Krujë 296,076 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 256,406.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Parku i liqenit të Farkës një Pol Rekreativ për Tiranën 447,711 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 364,610.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti I – Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim Rruga Demokracia Lot III, Bathore 1,566,244 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 1,411,698.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i pedonales që lidh rrugën “Kastriotët” me rrugën “Taulantët” NJA 11 451,797 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 392,583.00
Qeverisja Vendore Krujë Lot nr 2 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim asfaltim i rrugicave të Lagjes Magaze(Faza III), Fushë Krujë, Krujë 155,468 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 133,698.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje per objektin: “Ndertim i Ujesjellesit te fshatit Polis Gostime, Njesia Administrative Polis, Bashkia Librazhd 1,410,661 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 1,281,282.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i njezet e tete:“Projektim per objektin: Rikualifikim Urban Blloqe Banimi Shkoder,Qender" 492,179 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 413,526.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 12-13 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Jahja Ballhysa” nr.6, kod GIS 3092” (Programi i Rindertimit) 2,935,157 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 2,345,061.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 3: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e shk.se mesme “Ibrahim Rugova”, (Programi i Rindertimit) 1,763,580 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 1,402,563.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 3: “Mbikqyrje të punimeve për investimin me objekt: “Rikualifikim urban i sheshit dhe fasadave të Nj. Administrative Lis dhe Komsi, Bashkia Mat” 140,188 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 116747.90
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim i punimeve per objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrug Qytet (Trasheguar 2020) (Blloqe banimi Rruga "Lvizja e Postribs" (prball Mrkats)) Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 10,556
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim i punimeve per objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrug Qytet (Trasheguar 2020) (Blloqe banimi Rruga "Lvizja e Postribs" (prball Mrkats)) Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 10,556
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dyte, Mbikqyrje e punimeve per objektin:”Rikonstruksion Rruga "Daniel Mozali" Loti II" 163,202 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i shtatembedhjete:”Projektim per objektin: Rikonstruksion rruga “Usta Meta” 377,489 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i gjashte:”Projektim per objektin: Rikonstruksion Rruga “Mendafshit” 106,751 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i peste:”Projektim per objektin:Rikonstruksion Rruga “Ferrukej” 434,886 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data