Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 ARB & TRANS-2010 11 194,614,807 11 194,614,807 167,394,130

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë "Ndërtim rrjet shpërndarës ujësjellësi në zonën e kufizuar nga rrugët Shefqet Ndroqi, 3 Vëllezërit Kondi, Elbasanit etj." 50,166,682 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 41,638,289.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Spostim rrjet kanalizimi në rrugen 5 Maji (Faza I) pranë objekteve të rindërtimit " 12,931,878 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 11,252,924.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim dhe rikonstruksion rrjet kanalizimi 22,702,354 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 15,891,647.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjet kanalizimi ne Rrugen "Kastriotet", Tirane 4,844,043 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 4,457,386.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr 24,321,690 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 21883853.4
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion dhe adaptim ne ambientet e laboratorit 2,588,423 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 2,381,318.00
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim Furnizimi me uje Adresa: Rruga'Myslym Keta','Skender Vila, Tirane. 4,926,511 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 4,486,133.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjet ujesjellesi: Rruga "Hasan Prishtina", "Shaban Duka" dhe "Ali Demi", Objektet brenda Ish Poligrafikut" 7,782,016 Njoftuar Fituesi ARB & TRANS-2010 7159204.5
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Xheladin Beqiri, Prengaje, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frashri, Naim Frashri, Themistokli Germenji, Babrru Tirane 43,999,400 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 39591618.15
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i rreshqitjeve anesore ne rrugen Muhamet Deliu 3,504,743 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 2,921,857.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga (Zef Simoni Rozafa Selenicë) 16,847,067 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 15,729,900.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data