Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 Margarita Kodra 37 1,484,369 36 1,181,036 4,398,077

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Kolaudim punimesh pr objektin Rikonstruksion rruga Krove,Blinisht Lidhur Kontrata Margarita Kodra 4,700.00
Qeverisja Vendore Pukë Kolaudim punimesh pr objektin Rikonstruksion rruga Krove,Blinisht Lidhur Kontrata Margarita Kodra 4,700
Qeverisja Vendore Shijak "Mbikqyrje punimesh ne objektin:Ndertimi i Shkarkuesve Katastrofik ne Rezervuare" Lidhur Kontrata Margarita Kodra 64634.64
Qeverisja Vendore Shijak "Mbikqyrje punimesh ne objektin:Ndertimi i Shkarkuesve Katastrofik ne Rezervuare" Lidhur Kontrata Margarita Kodra 64,634.64
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbimi i kolaudimit me objekt Rikonstruksion i rrugës Shëtitorja nr.1 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 78,333
Qeverisja Vendore Fier Kolaudim te punimeve per objektin Rikonstruksion i shkolles se Mesme Jovan Ndreko, fshati Libofshe, Nj. Adm. Libofshe Lidhur Kontrata Margarita Kodra 19,341.64
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikonstruksion shkolla 9 vjecare Hajdar Dushi Lidhur Kontrata Margarita Kodra 611,888
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim mbikqyrje i punimeve me objekt Rikontruskion i rruges Drita, Lagja nr.2 Kavaje Lidhur Kontrata Margarita Kodra 131,320
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje për prokurimin me objekt Ndërtim i rrjetit shpërndarës në zonën Kthesa Ariut dhe Kodërlore, Nj.Adm. Sukth, Bashkia Durrës Lidhur Kontrata Margarita Kodra 363,122.66
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim mbikqyrje i punimeve me objekt Ndertimi i parkut Rekreativ, Faza II Lidhur Kontrata Margarita Kodra 248,699.17
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim mbikqyerje me objekt " Ndertimi i shkolles 9 vjecare, Qerret, Kavaje" Lidhur Kontrata Margarita Kodra 378,783
Qeverisja Vendore Gramsh Kolaudim i punimeve per objektin "Projekt zbatimi shtepive zevendesuese Drize". Lidhur Kontrata Margarita Kodra 70,700
Qeverisja Vendore Lezhë Mbikqyrje punimesh per objektet -Rikonstruksion i rruges Mylte njesia administrative Shenkoll -Rikonstruksion I kopshti Lagja Gurra ; -Ndertim Ura Automobilistike,fshati Mabe Hd=16.2m , Hk=4m, G=5m Lidhur Kontrata Margarita Kodra 225,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Punime rrugore ne Fshatin Pjeze te Nj.A Gjepalaj dhe Karrc e Bilalas te Nj.A.Mamimas Lidhur Kontrata Margarita Kodra 32581.52
Qeverisja Vendore Shijak Kolaudim i punimeve ne objektin : Zevendesimi i portave metalike te shkarkuesit ne rezervuarin e callikes ne nja Gjepalaj Lidhur Kontrata Margarita Kodra 9,041.00
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim kolaudimi me objekt Ndertimi i shkolles 9-vjecare Rilindja, Lagja nr.1 Kavaje Lidhur Kontrata Margarita Kodra 81252.5
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikonstruksion kopshti Hasan Koci dhe Mbikqyrje Rikonstruksion çerdhja nr.4 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 291,784.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje për prokurimin me objekt Rikonstruksion sheshi në ambjentet e Impiantit të Trajtimit të Ujërave të Ndotura Lidhur Kontrata Margarita Kodra 267708.66
Qeverisja Vendore Shijak Kolaudim i punimeve ne objektin : Fusha sportive e hapur ne shkollen 9-vjecare "Rilindja" Sallmone Lidhur Kontrata Margarita Kodra 10,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Kolaudim i punimeve ne objektin : Punime ne sallen e mbledhjeve te Keshillit te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata Margarita Kodra 8,200.00
Qeverisja Vendore Shijak Kolaudim i punimeve ne fshatin Pjeze te Nj.A.Gjepalaj dhe Fshtarta Karrec dhe Bilalas te Nj.A.Maminas Lidhur Kontrata Margarita Kodra 3,500.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrje punimesh Ndertimi i Parkut rekreativ , lagja nr 2 tek ish- ushtria (faza 1) Lidhur Kontrata Margarita Kodra 462,650.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Izolim i tarraces shkolles Met Hasa dhe Rikonstruksioni e pershtatja e tualeteve te shkolles per te gjithe femijet ne shk.Neim Babameto Bashkefinancim me World vision Lidhur Kontrata Margarita Kodra 18,713.00
Qeverisja Vendore Shijak Mbikqyrje e punimeve ne Objektin : Ndertim i shkarkuesve katastrofike ne rezervuare Lidhur Kontrata Margarita Kodra 29,768.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni I rruges Varrezat -Shtodher 20,100 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 17,101.00
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim kolaudimi i punimeve me objekt Rikonstruksioni i Rruges Xhami - Golem 32,365 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 27,305.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikualifikimi rruga A.Goga nga sheshi Liria - Muzeu i Deshmoreve 791,600 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 688,526
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje punimesh për objektin Realizimi i projektit te instalimit te 20kv ne hidrovorin e Porto Romanes 149,000 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 122,336
Qeverisja Vendore Kavajë Kolaudimin e punimeve me objekt Ndertim kopshti ne lagjen nr.1 (vazhdim i punimeve) 9,292 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 7,584
Qeverisja Vendore Krujë Kolaudim i punimeve për objektin Rikonstruksion, Zgjerim dhe mbrojtje lumore e urës së Vrionit, Nikël, Krujë, dhe Ndërtim ure hd=10m dhe murë mbajtës në përroin e Bardharit, Fshati Halil, Fushë Krujë 23,482 Lidhur Kontrata Margarita Kodra 7,500

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data