Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
7 ER - NO 11 1,053,054 10 1,031,916 971,253

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Supervizion për nevojat e Ndërmarja e Pasurisë Publike Lushnje Lidhur Kontrata ER - NO 406860.40
Qeverisja Vendore Divjakë Supervizion Punimesh Per Tenderin E Hapur Me Objekt: "Ndertim kopeshti me dreke ne fshatin Cerme Sektor , Njesia Administrative Terbuf ,Bashkia Divjake" Lidhur Kontrata ER - NO 407,949
Qeverisja Vendore Memaliaj Kolaudim, Ndertimi i kendeve sportive per shkollat 9 vjecare dhe ate te mesme Sali Nivica faza e II Lidhur Kontrata ER - NO 1,900
Qeverisja Vendore Memaliaj Mbykqyrje, Nderimi i kendeve sportive per shkollat 9-vjecare dhe ate te mesme Sali Nivuca faza II. Lidhur Kontrata ER - NO 74,900
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje punimesh per objektin: “Rikonstruksion rruga e unazës ne fshatin Gjuricaj fushe Ishem" 58,700 Lidhur Kontrata ER - NO 26,700.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kolaudimi i punimeve të tenderit me objekt: ”Rikonstruksion i rruges ne fshatin Gorre ” 21,138 Shpallur Procedura ER - NO 19125.5
Qeverisja Vendore Vlorë Mbykqyrje e Rikualifikimit te Bllokut Te banimit midis Rrugeve Tatim Jonuzi, Demokracia, Janaq Kilica ,Rruga e Paqes . 182,275 Lidhur Kontrata ER - NO 18,700.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rehabilitim rruga Barbulloje, ( aksi rruga e Rriles 1- Barbulloj Qender ) 209,668 Lidhur Kontrata ER - NO 3999.5
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kolaudim Sistemim Asfaltim Rruga Bratosh Kastrat Rapshe 30,198 Lidhur Kontrata ER - NO 4,111.00
Qeverisja Vendore Lezhë Kolaudim punimesh tek objekti “ Rehabilitim i pjesshem sipas projekteve : Skema Ujitese Mat- Lezhe kanalet sekondare Sistemi i shperndarjes rrjeti i II ujites Koter –Rraboshte Sistemi i shperndarjes i rezervuareve Kallmet dhe Fishte 32,780 Lidhur Kontrata ER - NO 2,800.00
Qeverisja Vendore Vlorë Suprevizimi i rikonstruksionit te rruges "Zigur Lelo" dhe ''Shefit Zeno" 518,295 Lidhur Kontrata ER - NO 23,333.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data