Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë TRIOS SHA 8 164,605,801 8 164,605,801 25,769,622

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lëndë djegëse për përdorim termik,civil dhe industrial 26,250,140 Lidhur Kontrata TRIOS SHA 25,769,602.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lëndë djegëse për përdorim termik,civil dhe industrial 10,174,100 Njoftuar Fituesi TRIOS SHA marzh fitimi 43%
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lëndë djegëse për përdorim termik, civil dhe industrial 12,083,333 Lidhur Kontrata TRIOS SHA marzhi i fitimit 45.5 %
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lende djegese gazoil per kaldajat 2,137,262 Lidhur Kontrata TRIOS SHA Marzh I fitimit 3.98%
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lëndë djegëse për përdorim termik, civil dhe industrial 35,220,898 Lidhur Kontrata TRIOS SHA Marzh fitimi 45%
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje solari 26,125,000 Lidhur Kontrata TRIOS SHA 20 % Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje solari 20,631,188 Lidhur Kontrata TRIOS SHA Marzh fitimi 10 %
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje solari 31,983,880 Lidhur Kontrata TRIOS SHA Marzh fitimi 6.14 %
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data