Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 A.SH. Engineering SHPK 28 14,633,550 24 14,633,550 16,856,890

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 12 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “5 Maji”(Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 125,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 22 në zonën zhvillimore 5 Maji”(Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 170,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi i Emergjencës Civile, Ura e Gurrës dhe muret mbajtëse, fshati Qinam, Njësia Administrative Zall-Herr”. 72,490 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 59,100.00
Qeverisja Vendore Lushnje Kolaudim punimesh për tenderin me objekt: “Rindërtim i rrugës Lasgush Poradeci segmenti pas përroit” Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 35,145.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 39200 leke pa TVSH
Qeverisja Vendore Fier Projekt-Preventiv Hidrogjeologjike Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 656,115.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 189,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë Sherbimi i Mbikqyerjes dhe Kolaudimit ne punime rindertimi per objektet “ “Ndërtimi i godinës kopsht/çerdhe në zonën e re për zhvillim, Nj. A. Rrëshen”, Bashkia Mirditë.” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 1,062,591.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtim pedonale, pistë vrapimi dhe korsi biçikletash në liqenin e Farkës” 3,892,330 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 3,478,159.00
Qeverisja Vendore Mirditë Sherbimi i mbikqyerjes ne punime rindertimi per „Rikonstruksion të objekteve publike te bashkise në qytetin Rrëshen”, Bashkia Mirditë. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 1,815,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI I MBIKQYRJES SE PUNIMEVE ME OBJEKT: NDERTIMI I UJESJELLESIT NE FSHATRAT PLLANE, MARKATOMAJ, ZEJMEN, SPITEN DHE TRESH, NJ. ADM. ZEJMEN, BASHKIA LEZHE (LOTI II). 2,109,924 Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 1,862,163.00
Qeverisja Vendore Mirditë Mbikqyerje e punimeve per objektin "RIKONSTRUKSION DHE SISTEM NGROHJE,PALESTER DHE SISTEMIM AMBJENTI SHKOLLA E MESME E BASHKUAR 'NDREC N.GJOKA' FAN, MIRDITE" 938,993 Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 880617.00 
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikqyrje punimesh per tenderin me objekt: Sistemim ,Asfaltim i rruges ne fshatin Gjaze. Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 175,000
Qeverisja Vendore Fier Blerje Sherbim, Hartim preventiv Pastrim Pusesh Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 40,000
Qeverisja Vendore Fier Blerje Sherbim Studim Projektim, Dublim pus/çpimi 3B Kafaraj Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 40,000
Qeverisja Vendore Elbasan Loti V: Mbikqyrja e punimeve për: Mbrojtje nga "Përroi i Muçanit" të tokës bujqësore Fshati Muçan dhe ndërtim ure shërbimi për tokat bujqësore, Njësia Administrative Tregan 22,500 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 18,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti III: Mbikqyrja e punimeve për: Mbrojtje nga "Përroi i Vrrushës", të tokës bujqësore fshati Kryezjarr (faza e II-të), dhe ndërtim ure shërbimi për tokat bujqësore fshati Gjergjan, Njësia Administrative Gjergjan 26,000 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 20,400.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti 3 - Mbikqyrja e punimeve per objekin “Rikonstruksion i zyrave për Rajonet nr.1 dhe nr.5" 61,434 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 53,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti 1 - Mbikqyrja e punimeve per objekin “Rikonstruksion i rrugës "Besim Levonja" 281,471 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 255,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan LOTI 3: Mbikqyrja e punimeve për : Zhvendosja dhe kalimi ne linje kabllore i linjes 35 kV Metalurgjik 1 62,583 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 59,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë Mbikqyerje e punimeve për objektin: Sistemim asfaltim Rruga Klos-Gjakez-Domgjon, Faza I, Bashkia Mirditë 888,917 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 700,000.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Hartimi I projekt preventivit përfundimtar të zbatimit të objektit “ Sistemim Asfaltim rruga Dragot-Pasarele" (loti 1) 2,063,527 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 1,930,000.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Hartimi i projekt - preventivave Objekti ; Rikualifikimi urban, Sistemime te qendrave te fshatrave. 389,850 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 240,000.00
Qeverisja Vendore Tropojë Kolaudim I punimeve për objektin: “Rikonstruksion i rrugës Reps – Bulshar - Nenshejt”, Bashkia Mirditë. 11,281 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 11,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec Hartim studimi gjeologjik per objektin: Rikonstruksion rruga Kuman-Luar-Vidhisht 250,000 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 225,000.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Mbikqyrja e punimeve per: Sistemim i Hyrjes se qytetit, vazhdim i Shetitores pergjate Kalase dhe rikonceptim i rruges Batalioni Baba Abaz 1,531,250 Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 1,437,500.00
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 2: Hartim projekti: Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare Adem Elmas Asllani Shtepanjë 1,161,000 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 1,033,200.00
Qeverisja Vendore Cërrik Loti 3: Hartim projekti: Rikonstruksion i shkollës 9 vjecare Beqir Sade 870,000 Lidhur Kontrata A.SH. Engineering SHPK 770,900.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data