Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
32 Magrip Bana 62 12,154,976 62 12,154,976 12,235,570

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Blerje kancelari, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Magrip Bana 265,800.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje kancelari, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Magrip Bana 265,800
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje kancelari dhe materiale pastrimi Lidhur Kontrata Magrip Bana 340800.00
Qeverisja Vendore Dropull Iventar ekonomik(kompjutera) Lidhur Kontrata Magrip Bana 167,500.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Tonera Printeri Lidhur Kontrata Magrip Bana 54,800.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje kancelarie Lidhur Kontrata Magrip Bana 234,800
Qeverisja Vendore Kamëz Kancelari 4,733,333 Lidhur Kontrata Magrip Bana 4,443,667
Qeverisja Vendore Kavajë BLERJE KANCELARI Lidhur Kontrata Magrip Bana 155,800
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata Magrip Bana 268,800
Qeverisja Vendore Dropull Kancelari Lidhur Kontrata Magrip Bana 51,200
Qeverisja Vendore Patos "Blerje kancelari" Lidhur Kontrata Magrip Bana 163,300
Qeverisja Vendore Korçë Blerje kompjuteri Lidhur Kontrata Magrip Bana 142,800
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata Magrip Bana 97,800
Qeverisja Vendore Kukës Blerje kancelari Lidhur Kontrata Magrip Bana 66,400
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Kancelarie Lidhur Kontrata Magrip Bana 164,800.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materilae shtypshkime Lidhur Kontrata Magrip Bana 61,800.00
Qeverisja Vendore Këlcyrë Blerje kancelari te ndryshme e tonera Lidhur Kontrata Magrip Bana 34,200.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Materiale për funksionimin e pajisjeve të zyrës Lidhur Kontrata Magrip Bana 21,400.00
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje kancelari 353,550 Lidhur Kontrata Magrip Bana 285,600.00
Qeverisja Vendore Durrës blerje leter A4 dhe materiale te tjera shkrimi dhe zyre 150,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 131,800
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje materiale tendryshme dhe libra per kontabilitetin 350,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 178,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje malli Blerje pajisje zyre 399,602 Lidhur Kontrata Magrip Bana 262,800
Qeverisja Vendore Maliq Blerje letre A 4 41,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 34,583
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje kancelari 240,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 173,600
Qeverisja Vendore Fier Blerje toner hp 37Y (CF 237Y) LaserJet 180,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 168,700
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kanceleri per institucionet e Qendres Ek. Arsimit. 265,400 Lidhur Kontrata Magrip Bana 218,800
Qeverisja Vendore Fier Blerje Kancelarie 96,040 Lidhur Kontrata Magrip Bana 59,700
Qeverisja Vendore Përmet Blerje Kancelari 115,128 Lidhur Kontrata Magrip Bana 93,500
Qeverisja Vendore Maliq Blerje Kancelari te ndryshme 27,550 Lidhur Kontrata Magrip Bana 25,800
Qeverisja Vendore Devoll Blerje Kancelari 93,600 Lidhur Kontrata Magrip Bana 95,500.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data