Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
27 BESIM KAMBERI 48 970,270 48 970,270 11,518,909

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Aktivitet me rastin e 1 Qershorit (festës së fëmijëve) Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 264,500.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje materiale pastrimi dhe detergjente. Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 337,052.00
Qeverisja Vendore Korçë Mjete higjenosanitare (Projekti Qendra e Shërbimeve Mbështetëse për Fëmijën dhe Familjen me bazë komunitare, Zërat 3-13) Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 125,000
Qeverisja Vendore Korçë Banke ushqimore per rastet emergjente(Projekti Qendra e Sherbimeve Mbeshtetese per Femijen dhe Familjen me baze komunitare) Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 385,000
Qeverisja Vendore Kukës Blerje xhami Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 290,000
Qeverisja Vendore Bulqizë :”Blerje materiale pastrimi per Bashkine Bulqize dhe Institucionet vartese te saj. Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 528,900
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale të ndryshme për dekorim gjatë vitit Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 371,200
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje materiale pastrimi, shërbimi dhe dezifektantë, Bashkia Mirditë Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 441,300.00
Qeverisja Vendore Korçë Veshje shkolla speciale Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 132,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje materjale, objekte të detikuara për promovimin e Bashkisë Roskovec Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 353,200.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Pakete Higjeno Sanitare dhe veshje per Qendren Mbeshtetese per femijet ne nevoje Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 156,400.00
Qeverisja Vendore Belsh Blerje lule sezonale per pedonalen e qytetit Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 320,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Aktivitete per 1-Qershorin –Dites Nderkombetare te Femijeve Njoftuar Fituesi BESIM KAMBERI 390,000.00
Qeverisja Vendore Tropojë Blerje leter format Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 234,500
Qeverisja Vendore Kukës Blerje materiale sportive Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 381,600
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale higjeno-sanitare Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 529,350
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale higjeno-sanitare Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 529,350
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje materjale ,dizifektimi ,termometra ,pr "Masat ndaj COVID-19 Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 248,500.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje materjale ,dizifektimi ,termometra ,pr "Masat ndaj COVID-19 Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 248,500
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Blerje ushqimesh per Kopshtin, Çerdhen, në Bashkine Fushë-Arrëz per vitin 2020 Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 297800.00
Qeverisja Vendore Shkodër Detergjente Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 252010.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 373,080.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 48,070.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje detergjente dhe materiale te tjera Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 355,600
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim pastrim pusesh Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 225,500
Qeverisja Vendore Roskovec Organizim i festes "24 Korrikut" Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 240,500
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Shtrim Iftar per muajin e Ramazanit Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 234,500
Qeverisja Vendore Prrenjas Shtrim darke iftari Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 80,600
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje materiale te ndryshme zyre , pastrimi, ngrohje ndricimi etj per mbrotjen nga zjarri Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 105,100
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje detergjente Lidhur Kontrata BESIM KAMBERI 97,800

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data