Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
26 GENTIAN SADIKU 62 93,620,524 61 92,422,234 89,795,043

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 3,984,005 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 3,423,550.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma 4,415,658 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 4,399,700.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje veshje pune Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 640,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,199,843 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,181,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Rroba Pune per vitin 2023 2,637,630 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,343,700.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje veshje pune Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 248,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje veshje pune 2,082,200 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,075,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rroba Pune 5,997,650 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 5,986,850.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Blerje rroba pune për ASHP-në” 1,124,778 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,121,200.00
Qeverisja Vendore Vlorë “Blerje Rroba Pune per vitin 2022 ” 2,642,090 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 2,542,700.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Rroba Pune 5,000,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 4,894,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale për punonjësit e Task -Forcës. Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 128,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje uniforma per Policine Bashkiake 4,088,333 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 3,724,710.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Blerje këpucë për punonjësit e MZSH-së". Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 790,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje materiale sportive për nevoja të Klubit Sportiv Studenti sipas disiplinave përkatëse”. 3,150,000 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 3,134,800.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje uniforma dhe pajisje pune për (Bashkin Roskovec,Ndërmarrjen e Pastrim Gjelbërimit Mirëmbajtjes Varrezave dhe Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë), (uniforma për MZSH-në) Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 220,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë "Blerje uniforma (luftim zjarri) për punonjësit e zjarrfikses dhe emergjencave civile, Bashkia Mirditë" Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 484,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale të imta 5,649,945 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 5,636,500.00
Qeverisja Vendore Kamëz Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje uniforma për punonjësit e MZSH Mallakastër Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 824,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje uniformash per MZSH Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 424,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë "Blerje materiale dhe shërbime speciale". Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 374,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje veshje pune per vitin 2022 1,443,660 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,424,208.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje veshje pune 1,500,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,489,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma për punonjësit 1,249,811 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,241,260.00
Qeverisja Vendore Kamëz Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Anuluar Procedura GENTIAN SADIKU 1,189,550.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale Sportive per shkollat Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 482,000
Qeverisja Vendore Tiranë BLERJE RROBA PUNE 1,665,140 Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 1,620,090.00
Qeverisja Vendore Berat BLERJE UNIFORMA DHE VESHJE SPECIALE Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 192,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 3,719,020 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 3,695,230.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data