Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 3 11,284,395 3 11,284,395 9,441,573

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Devoll Loti 4: Studim Projektim Godina 4,908,960 Lidhur Kontrata ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 3,910,100.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Mbikqyrje punimesh për objektin:Ndërtim rrjeti furnizimit dhe rrjeti shpërndarës Ujësjellesi Lagjia Allmete dhe ndërtimi i rrjetit të KUZ lagjia e vjetër, qyteti Bulqizë, Bashkia Bulqizë 3,805,774 Lidhur Kontrata ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 3,290,184.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë “Mbikqyrje punimesh ne objektin: “ Rikonstruksion i Ujesjellesit Gose , Bashkia Rrogozhine” 2,569,661 Lidhur Kontrata ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 2,241,289.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data