Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 4 624,249,050 4 624,249,050 622,498,337

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Sherbimi i Pastrimit, Gjelberimit, Mirembajtje Varreza, Dekorit, ne territorin e Bashkise Rrogozhine 305,040,650 Lidhur Kontrata Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 304,164,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Shërbimi, Pastrimit, Gjelbërimit, Varreza, Dekorit, në territorin e Bashkisë Rrogozhinë 180,000,000 Lidhur Kontrata Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 179,540,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Shërbimi i pastrimit dhe depozitimit të mbetjeve urbane të Bashkisë Peqin 64,208,400 Lidhur Kontrata Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 64,065,633.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Sherbimet Publike, te Pastrimit, Gjelberimit, Dekorit dhe Varrezave Publike, ne territorin e Bashkise Rrogozhine - Financuar nga Te ardhurat lokale 75,000,000 Lidhur Kontrata Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 74,728,704.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data