Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
41 "DRICONS" 214 38,555,111 213 38,104,278 36,733,175

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.5 Mbikqyrja e Punimeve per objektin Sistemim Asfaltim i rruges se mbikalimit hekurudhor Hasanaj Njesia Fushe Kruje 214,789 Lidhur Kontrata "DRICONS" 185,343.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për zhvendosjen e depozitave të ujit në banesat sociale ish-kualifikimi shkalla 1 në Patos Njoftuar Fituesi "DRICONS" 115,128.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 1: “Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare “Mustafa Gjestila”, Burrel” 1,480,656 Lidhur Kontrata "DRICONS" 1,222,157.00
Qeverisja Vendore Patos Supervizim në objektin “Përmirësim i banesave ekzistuese për familjet në nevojë". Lidhur Kontrata "DRICONS" 181,327.16
Qeverisja Vendore Kamëz Kolaudim i punimeve për objekt: Rikonstruksionin e gjimnazit “Isa Boletini” Njoftuar Fituesi "DRICONS" 220,003.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrje Punimesh në objektin Ndërtimi Rrugët(Rr.”Hamburg”+Rr”Ylberi”+Rr”Usaid”) Njoftuar Fituesi "DRICONS" 722,011.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Kolaudim punimesh per objektin: “Rrjeti shpërndarës i ujësjellësit Prrenjas” Njoftuar Fituesi "DRICONS" 365,655.00
Qeverisja Vendore Vorë Mbikqyrje e punimeve për objektin “Sistemim Asfaltim Rrugeve Kodra e Miut dhe Rindërtimi Fshatit Marqinet 2, Bashkia Vorë” Njoftuar Fituesi "DRICONS" 524,838.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Kolaudim i objektit " Ujesjelles Lazarat" Lidhur Kontrata "DRICONS" 355,895.27
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcimi pallateve me kod gis: 19063, 19053, 19057, riforcimi i banesave individuale në njësinë administrative Rrashbull të banorëve: Hasim Hasanllari, Lindita Rama, Meriman Peposhi, Mitat Hasanllari dhe riforcimi i banesave individuale në rajonin nr.6 të banorëve: Lindita Osmani, Florjan Ndreca”. (Programi i Rindertimit) 1,156,293 Lidhur Kontrata "DRICONS" 917,051.00
Qeverisja Vendore Mat Kolaudimi i punimeve pr investimin me objekt:" Rikualifikim urban i sheshit dhe fasadave t Nj.Administrative Lis dhe Komsi, Bashkia Mat" Lidhur Kontrata "DRICONS" 11,225
Qeverisja Vendore Mat Kolaudimin e punimeve pr investimin me objekt: Rikonstruksion i rrugve lidhse n Nj.Administrative Komsi Lidhur Kontrata "DRICONS" 4,851
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Njembedhjete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “Sistemim Asfaltim Rruga "Maliq Idrizi" Shtoj I Ri faza e pare” 162,608 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Këlcyrë Mbikqyrje punimesh Rikostruksion i Ujsjllsit t fshatit Rodenj Fshatit i RI viti 2022.(Rishpallje) Lidhur Kontrata "DRICONS" 410,103
Qeverisja Vendore Këlcyrë Supervizion punimesh per objektin “Rikonstruksioni i rrjetit të ujesjellësave për fshatrat Gorikë dhe Sukë" 1,117,824 Njoftuar Fituesi "DRICONS" 1,083,499.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kolaudim Ndertim Ujesjellesi Boge Lidhur Kontrata "DRICONS" 14,112
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kolaudim Ndertim Ujesjellesi Boge Lidhur Kontrata "DRICONS" 14,112
Qeverisja Vendore Vlorë Mbykqyrja e Rikonstruksionit te Rruges Panaja Oshtim Lidhur Kontrata "DRICONS" 147,738
Qeverisja Vendore Vlorë Mbykqyrja e Rikonstruksionit te Rruges Panaja Oshtim Lidhur Kontrata "DRICONS" 147,738
Qeverisja Vendore Patos Supervizim ne objektin"Rikonstruksion emergjent i trupit t rrugs Ruzhdie Lidhur Kontrata "DRICONS" 128,419.44
Qeverisja Vendore Patos Supervizim ne objektin"Rikonstruksion emergjent i trupit t rrugs Ruzhdie Lidhur Kontrata "DRICONS" 128,419.44
Qeverisja Vendore Fier Mbikqyrje e punimeve t objektit "Ndrtim i fasads s Qendrs Multifunksionale pr t rritur dhe fmij" Lidhur Kontrata "DRICONS" 102,926.04
Qeverisja Vendore Fier Mbikqyrje e punimeve t objektit "Ndrtim i fasads s Qendrs Multifunksionale pr t rritur dhe fmij" Lidhur Kontrata "DRICONS" 102,926.04
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Njëzetenjë, Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksion Degëzim Rruga "At Gjergj Fishta" 97,117 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Lushnje Mbikëqyrje punimesh për zbatimin e punimeve të objektit: “Ndërtimi i Ujësjellësit të fshatrave Stankarbunarë dhe Kashtëbardhë, Bashkia Lushnje”. 2,117,888 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Trembëdhjetë: “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndërtim trotuari Rruga nacionale (Rruga e "Tiranës"), Bahcallek. 231,342 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Kuçovë Shrbim Supervizori pr Rikonstruksion e rrugs Murat Daulle- Njsia Administrative Perondi Lidhur Kontrata "DRICONS" 263,554.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Shrbim Supervizori pr Rikonstruksion e rrugs Murat Daulle- Njsia Administrative Perondi Lidhur Kontrata "DRICONS" 263,554
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i njembedhjetë: “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion i Bllokut të pallateve “Mehmet Pashë Plaku” (përballë shkollës Ali Laçej)” 139,927 Lidhur Kontrata "DRICONS"
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i dhjetë: “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion i Bllokut të pallateve “Mehmet Pashë Plaku” (përballë Medreses)” 76,808 Lidhur Kontrata "DRICONS"

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data