Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Eurasia 6 - 6 - 413,010

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Roskovec Bojë printer dhe fotokopje për nevojat e bashkisë Lidhur Kontrata Eurasia 0.00
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje bojë printeri dhe fotokopje për nevojat e Ndërmarja e Pasurisë Publike Lushnje Lidhur Kontrata Eurasia 51,620
Qeverisja Vendore Maliq Blerje fotokopje Lidhur Kontrata Eurasia 129,600.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Materiale per funkionimin e paisjeve te zyres Lidhur Kontrata Eurasia 23,760.00
Qeverisja Vendore Pogradec kancelari Lidhur Kontrata Eurasia 115,750.00
Qeverisja Vendore Kuçovë " Materiale per funkionimin e paisjeve te zyres" Lidhur Kontrata Eurasia 92,280.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data