Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 7 465,754,163 7 465,754,163 494,539,547

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tepelenë Rikonstruksion i godinës dhe oborrit të shkollës 9-vjeçare “Avni Rustemi 108,776,265 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 107,997,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Masa inxhinierike për stabilizimin e rrëshqitjes së masës në Kodrën e Cfakës pranë rrugës nacionale Gjirokastër-Kakavie 53,499,496 Njoftuar Fituesi "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 39,993,028.00
Qeverisja Vendore Krujë "Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit" (Programi i Rindertimit) 103,147,686 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 102,994,662.00
Qeverisja Vendore Lezhë NDERTIMI I UJESJELLESIT NE FSHATRAT PLLANE, MARKATOMAJ, ZEJMEN, SPITEN DHE TRESH, NJ. ADM. ZEJMEN, BASHKIA LEZHE (LOTI II) 134,000,937 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 133,850,055.00
Qeverisja Vendore Kavajë SHEMBJA E OBJEKTEVE TË PABANUESHME TË DËMTUARA NGA TËRMETI I DATËS 26.11.2019 DHE TRANSPORTIMI I MATERIALEVE TË DALA NGA SHEMBJA E TYRE 43,000,000 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 42,615,986.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksioni i rrugës "Zeman Haska" Loti I 23,329,779 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 20,401,098.00
Qeverisja Vendore Lezhë Shembja e Objekteve te pabanueshme te demtuara nga Termeti dhe transportimi i materialeve te dala nga shembja e tyre”(Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 46,687,718.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data