Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 AZ Trading 24 128,288,402 24 128,288,402 126,946,970

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete transporti 28,130,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 27,150,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje automjete (minifadroma, fadromë, kamionçina) për nevoja të shoqërisë 39,999,667 Lidhur Kontrata AZ Trading 37,980,000.00
Qeverisja Vendore Belsh “Fuqizimi i ofertes turistike me anë të zgjidhjeve ekologjike, blerje mjete motorrike” 6,666,400 Lidhur Kontrata AZ Trading 6,499,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Materiale per Ndriçim Publik (Rrugor, Sheshe, Ambjente Publike) 2,681,500 Lidhur Kontrata AZ Trading 2,539,000.00
Qeverisja Vendore Libohovë blerje mjet pastrimi dhe kontenier 9,743,672 Njoftuar Fituesi AZ Trading 9,190,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 2,920,460 Njoftuar Fituesi AZ Trading 2,900,570.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje autoboti për mirëmbajtjen e sipërfaqeve të gjelbërta të Bashkisë Skrapar 10,010,550 Njoftuar Fituesi AZ Trading 9,950,000.00
Qeverisja Vendore Belsh Ndrtimi i rrjetit elektrik per magazinn buqesore Belsh Lidhur Kontrata AZ Trading 797,000
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale elektrike per ndricimin publik 6,599,980 Njoftuar Fituesi AZ Trading 6,580,550.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 3,481,450 Lidhur Kontrata AZ Trading 3,451,950.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vegla Pune Lidhur Kontrata AZ Trading 148,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vegla Pune Lidhur Kontrata AZ Trading 148,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune dhe aksesor 1,913,390 Lidhur Kontrata AZ Trading 1,900,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Transportier për makineri e mjete teknologjike mbi 25 ton 4,100,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 4,070,000.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Blerje mjeti ne kuader te programit Askush te mos mbetet pas te UNDP Lidhur Kontrata AZ Trading 570,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Vegla,mjete pune 3,875,000 Njoftuar Fituesi AZ Trading 3,799,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Motokarro 1,250,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 1,230,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Aparat fryres thithesme krahe, aparat fryres thithes me rrota Lidhur Kontrata AZ Trading 499,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kamion 4 aks 5,200,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 5,099,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shkalle dhe karroca dore 913,333 Lidhur Kontrata AZ Trading 900,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë BLERJE VEGLA PUNE Lidhur Kontrata AZ Trading 509,000
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje zbara togëzimi Lidhur Kontrata AZ Trading 497,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me panele druri per rafte për magazinën 387,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 269,900.00
Qeverisja Vendore Elbasan BLERJE POMPA PËR SHATËRVANËT 416,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 270,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data