Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ZETAKONSULT 11 - 11 - 4,816,906

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje ne objektin "Sistemim asfaltim i rruges fshatit Spathar (Loti I) Bashkia Librazhd" Njoftuar Fituesi ZETAKONSULT 890,028.00
Qeverisja Vendore Cërrik Mbikqyrje Rikonstruksion i rruges fshati Dasar Njoftuar Fituesi ZETAKONSULT 519,900.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Supervizim punimesh per objektin Rikonstruksion i rrugs Quks Sknderbe, Bashkia Prrenjas, Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 754,722
Qeverisja Vendore Cërrik Hartim projekti " sistemim asfaltim rrugesh Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 662,462
Qeverisja Vendore Cërrik Hartim projekti " sistemim asfaltim rrugesh Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 662,462
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje e punimeve per objektin : Ndertim vepra rrugore dhe ujore ne Njesite Administrative te Bashkise Librazhd Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 129,163
Qeverisja Vendore Prrenjas Supervizim punimesh per objektin Rikonstruksion i Ujësjellësit Stravaj - Farret Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 46,592
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikeqyrje e punimeve ne objektin : Rikonstruksion i Kanalit Vadites Orenje-Floq (Degezim i Kanalit Gurakuq-Kuturman). Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 135,850
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrja e Punimeve per Objektin: Rehabilitim, perforcim banesash ekzistuese dhe rikonstruksion qendra e fshatit Togez Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 353,160
Qeverisja Vendore Prrenjas Studim hidrogjeologjik per ujesjellesat Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 357,000
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje: Rikonstruksion i rrugeve rurale per vitin 2019 Lidhur Kontrata ZETAKONSULT 305,567
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data