Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 ”ZETAKONSULT”Shpk & “ZENIT&CO”SHPK 3 9,672,925 3 9,672,925 35,077,373

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Librazhd Studime Projektime per objekte te ndryshme 3,333,333 Lidhur Kontrata ”ZETAKONSULT”Shpk & “ZENIT&CO”SHPK 29,535,000.00
Qeverisja Vendore Këlcyrë Mbikqyrje e punimeve me objekt:“Ndërtim Ujësjellësash për njësinë administrative Ballaban, Sukë dhe Dishnicë, Loti I (Nj.A Ballaban & Sukë)”. 3,320,000 Lidhur Kontrata ”ZETAKONSULT”Shpk & “ZENIT&CO”SHPK 2,886,919.00
Qeverisja Vendore Dropull Supervizion punimesh per objektin: "Rikonstruksion i rrjeteve te brendshme te Ujesjellesit te fshatrave Zervat, Vanister, Haskove, Dhuvjan,Gorice,Frashtan,Lugar dhe Grapsh,Bashkia Dropull 3,019,592 Lidhur Kontrata ”ZETAKONSULT”Shpk & “ZENIT&CO”SHPK 2,655,454
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data