Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 Engineering Consulting Group 20 10,120,956 19 9,902,064 10,747,060

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lushnje Shërbim Larje Pusesh 1,150,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Engineering Consulting Group 1,100,000.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Mbikqyrja e punimeve në objektin Rikonstruksion i shkolles+ndertim palestre Mjede 1,443,718 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 1,269,688.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.1 Mbikqyrja e punimeve per objektin ''Sistemim Asfaltim i rrugeve Lama, (Degezimi Farruku) dhe Janngozi Njesia Administrative Thumane. 101,299 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 86,652.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr .4 Mbikqyrja e punimeve per objektin Sistemim Asfaltim i rrugeve prane Unazes se Madhe Fshati Luz Njesia Fushe Kruje 203,588 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 175,586.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.6 Mbikqyrja e punimeve per objektin Sistemim Asfaltim i rruges Bregu Lumit (dydegeshi), Fshati Gramez Njesia Thumane 430,827 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 374,206.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: “Sistem të Hapsirave Publike brenda zonës së Re për zhvillim në fshatin Valias”.(Program i Rindertimit) 2,252,057 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 1,929,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.2 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës “Albanopolis” (Lagja Sallake), Krujë 181,794 Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 156,614.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.4 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “ Sistemim-asfaltim i rrugës së Varrezave Nikël, Nj.A.Nikël, Krujë 251,674 Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 217,531.00
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrja e punimeve për objektin “Sistemim, asfaltim ish Depot e Duhanit” Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 75,173.00
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikonstruksion sifoni Bersnik-Mashan" Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 49,500.00
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndriçimi i urës së Trashovicës dhe fshatit Drizë" Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 25,951.00
Qeverisja Vendore Përmet Projektim i objekteve për ndriçim publik në kuadër të projektit “Bashki me energji inteligjente” (SEMP) 1,231,249 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 1,063,895.00
Qeverisja Vendore Gramsh Hartimi i planit të detajuar vendor, Lagjja Sporti, Njësia Strukturore Gr_UB_A1_1/16 Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 942,480.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i katert”Mbikqyrje e punimeve per objektin:” Sistemim asfaltim rruga Qender Mes – Kullaj faza III” 218,892 Shpallur Procedura Engineering Consulting Group 188,923.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Shtate, Mbikqyrje e punimeve per objektin:” Rikonstruksion i rruges “Ymer Prizreni”Faza II 90,472 Njoftuar Fituesi Engineering Consulting Group 77,263.00
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin’’Rehabilitim i salles se koncerteve ne Pallatin e Kultures "Ibrahim Berdaku Kruje’’ 502,026 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 415,918.00
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin, “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 813,852 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 645,072.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i Tretë: “Rikonstruksion i rrugës "Berisha"nga Rrethrrotullimi Qëndror deri tek Rruga "OSBE". 593,847 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 531,234.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti i Parë:“Mbikqyrje e punimeve për objektin: Rruga "2 Prilli" Bathore 2 (trotuare );Rruga "Zall Dardha" seg; Rruga "Spahit" (trotuare), 655,661 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 590,972.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikëqyrje për: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa pallat, në kuadër të procesit të rindërtimit : Loti 7: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Segmentit te rruges Pavaresia- Duna-Barjam Curri- -Kanali ujrave te larta - Kepi Rodonit- Autostrada Durres-Tirane - Vija bregdetare ura e Dajlanit në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 1,020,325.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data