Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë ''MAGING Studio”sh.p.k & A.SH. Engineering sh.p.k 2 866,280 2 866,280 775,360

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjet furnizimi me ujë i fshatit Kasallë, rrjeti i shpërndarjes për objektet dhe materialet e pikës së lidhjes” 543,288 Lidhur Kontrata ''MAGING Studio”sh.p.k & A.SH. Engineering sh.p.k 477,091.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjeti furnizimi me ujë i fshatit Kasallë, Ndërtim Depo 400 m3, Punime ndërtimore dhe mekanike në STP Zall-Herr dhe makineri pajisje 322,992 Njoftuar Fituesi ''MAGING Studio”sh.p.k & A.SH. Engineering sh.p.k 298,269.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data