Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 M.A.G PARTNERS 10 401,304 10 401,304 990,795

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec Mbikqyrje e objektit “Rehabilitim i Lumit të Çërravës” 308,279 Lidhur Kontrata M.A.G PARTNERS 239,326.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Trete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “Sistemim - Asfaltim i rrugës Oblikë – Pallate, Faza II 93,025 Lidhur Kontrata M.A.G PARTNERS 86,668.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim I punimeve për objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrugë Qytet dhe NJA (Trasheguar 2020-2021) (Rruge te brendshme Dobrac (rruga Çeliku, Dinaj, Haxhi Zeneli)) Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 24,083.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim I punimeve për objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrugë Qytet dhe NJA (Trasheguar 2020-2021) (Rruga Oblike Qender – Lagjja Lami dhe Rashkej) Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 20,872.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim I punimeve për objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrugë Qytet dhe NJA (Trasheguar 2020-2021) (Rruga "Bajri") Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 16,719.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim I punimeve për objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrugë Qytet dhe NJA (Trasheguar 2020-2021) (Qendra e fshatit Grude e re, rruga "Kalimtari" dhe rruga Shkolla e re) Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 17,979.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim I punimeve për objektet: Rikualifikim urban blloqe banimi dhe rikonstruksion rrugë Qytet dhe NJA (Trasheguar 2020-2021) (Vazhdimi i Rrugës “Ajasëm”) Njoftuar Fituesi M.A.G PARTNERS 23,593.00
Qeverisja Vendore Maliq Mbikqyrje objekti : Rikonstruksion Qendra Komunitare Kulturore Dhimitr Orgocka Maliq Lidhur Kontrata M.A.G PARTNERS 336,777.78
Qeverisja Vendore Maliq Mbikqyrje objekti : Rehabilitim i ujitjes me SEP Pojan Maliq, Faza II Lidhur Kontrata M.A.G PARTNERS 152,172.46
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Sherbime supervizioni ne objektin: Sistemim, asfaltim, ndriim i rrugs lidhse Pallati Demokracia me vlere investimi 4 000 000 leke Lidhur Kontrata M.A.G PARTNERS 72,605
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data