Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Poliçan "Me Solar Energy"Shpk &"2P Green Energy" Shpk &"Albania Impact Solar" Shpk & "Energy Of The Future" Shpk &"Polican Green Energy" Shpk & "Enviroment Solar Energy" Shpk 1 11,259,600 1 11,259,600 11,259,600

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Poliçan Dhënie në përdorim të sipërfaqes se fondit pyjor/kullosor ne ngastrat 22 dhe 23 ekonomia pyjore mali Terpan me sip 63.975 ha, pasuria nr.957 ,zk 3584 ,e llojit kullot me siperfaqe 417082m 2 dhe pasurise nr.1888, zk 3572, e llojit kullot me sip 222668m2 ,Bashkia Poliçan, për vendosje stacionesh, bazamente për panele fotovoltaike me qëllim prodhimin e energjisë. 11,259,600 Lidhur Kontrata "Me Solar Energy"Shpk &"2P Green Energy" Shpk &"Albania Impact Solar" Shpk & "Energy Of The Future" Shpk &"Polican Green Energy" Shpk & "Enviroment Solar Energy" Shpk 11,259,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data