Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Shkodër 521 2,603 10,430,104,717 1,988 6,755,528,523 5,913,091,709

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Furnizim vendosje i sistemit te detektimit te zjarrit ne pyje 13,613,544 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime udhëtime jashtë vendit – (Milano - Tirane - Milano) Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë:“Blerje gazoil (Bludiesel) për automjete per nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise” 37,019,697 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dytë :“Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Institucioneve të Varësise së Bashkise” 3,505,488 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Trete :“Blerje gazoil (Bludiesel) për kaldajen e Teatrit Migjeni” dhe kaldajat e shkollave te arsimit 9-vjecar dhe te mesem 5,529,271 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Katert: Projektim per objektin:Rikualifikim Urban Blloku i Pallateve "Vëllezërit Frashëri" 1,020,833 Njoftuar Fituesi Palma Konstruksion Shpk 868,743.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje mobileri për arsimin bazë 3,681,647 Njoftuar Fituesi IGLI-SAND 2,189,600.00
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrata 1-Blerje e artikujve ushqimor Lidhur Kontrata SEAD-SGS
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit egzistues 16,662,644 Njoftuar Fituesi PREKA 12,600,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Trete: Projektim per objektin:Rikonstruksion Rruga "Gjon Gazulli" 420,833 Njoftuar Fituesi NOVATECH STUDIO 352,446.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dyte: Projektim per objektin:Rikonstruksion Rruga "Marin Beçikemi" (Degëzim) 555,000 Shpallur Procedura GRAMA 467,508.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje kazanësh 4,027,925 Njoftuar Fituesi NNZ K SHKODRA SHPK 3,734,500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i III-të:”Blerje mjete pune per strehezen e qenve” 143,186 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 142,724.00
Qeverisja Vendore Shkodër Prodhim, publikim dhe botim i materialeve për fushata promocionale 2,314,217 Njoftuar Fituesi Lulzim Mehmetaj 2,092,200.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbim i mirëmbajtjes së Varrezave Publike dhe të Dëshmorëve 39,749,859 Njoftuar Fituesi BASHKIM VLLAZNIM 39,487,491.00
Qeverisja Vendore Shkodër Akomodim dhe trajtim ushqimor 5,445,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrata 1-Shërbim i mirëmbajtjes së Varrezave Publike dhe të Dëshmorëve Lidhur Kontrata BASHKIM VLLAZNIM
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje artikuj ushqimor për shkollën speciale “3 Dhjetori” 2,499,325 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 1,874,785.00
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrata 1 Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION
Qeverisja Vendore Shkodër Ndërtim xhepa kazanësh 2,583,332 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime për lubrifikante dhe mirëmbajtje mjeti 1,237,226 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Hartimi i studimeve te fiziblitetit, planeve zhvillimore , masterplane , projet-ide teknike dhe projekteve teknike te ndryshme te detajuara 50,000,000 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I-rë: Blerje mjete teknologjike (fadromë dhe eskavator) 7,500,000 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 7,400,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti II-të: Blerje mjete teknologjike (asfaltoshtruese dhe rrul) 5,250,000 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 5,100,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Trajtim ushqimor në strehëz” (Blerje ushqime për qentë) 3,024,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate 3 - SH 2,397,427.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti II-të: Blerje çakull, cimento,rërë, granil etj 7,068,102 Njoftuar Fituesi A.ARENS 6,749,616.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti III-të: Blerje bordura,tuba,pllaka,hekur betoni,derrasa etj 12,149,387 Njoftuar Fituesi A.ARENS 11,558,919.00
Qeverisja Vendore Shkodër Permiresimi i Sinjalistikes Horizontale dhe Vertikale në segmentet kryesore, Bashkia Shkoder 41,309,221 Njoftuar Fituesi JUBICA. SHPK 37,950,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje artikuj ushqimor 3,499,350 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 2,593,570.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I-rë:Blerje zhavorr,stabilizant,binder,asfalt etj 13,092,808 Njoftuar Fituesi SMO VATAKSI SHPK 12,001,620.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data