Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 14 16 - 16 - 7,493,446,034

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 7 (Seksioni D) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Curri” shpk & “Xhengo” shpk 199,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 3 në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Kronos Konstruksion” shpk & “Everest” shpk & “Arb&Trans-2010” shpk 441,923,450.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 7 (Seksioni C) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Dajti Park 2007” shpk & “GBK” shpk & “Senka” shpk & “Erzeni/Sh” shpk & “Altec” shpk 545389829.90
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 7 (Seksioni A) në zonën zhvimore “Kombinat”” ((Programi i Rindërtimit)) Lidhur Kontrata “Udha” shpk & “Ndregjoni” shpk & “Kthella” shpk 512,482,994.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 7 (Seksioni B) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Ulza” shpk & “Almo Konstruksion” shpk & “Flori” shpk 541,400,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 5 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Ante Group” shpk & “AGB 3” shpk & “L.T.E Construction shpk” shpk & “Mane/TCI” shpk 521,391,087.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 5 (Seksioni B) në zonën zhvimore “Kombinat”(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Ferro Beton & Construction Co” shpk & “Inerti” shpk 520,194,114.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 6 (Seksioni A) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Progeen” shpk#“Kurti-07” shpk#“Sina 98” shpk 479,484,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 6 (Seksioniill B) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 605,607,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 2 në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ALB-STAR 415,000,812.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 4 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "Kacdedja" shpk & "Junik" shpk 533,050,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 4 (Seksioni B) në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata GJOKA KONSTRUKSION 544,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 4 (Seksioni C) në zonën zhvillimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ‘’EDICOM’’ shpk & ‘’2 T’’ shpk 557,606,638.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni C) në zonën zhvillimore “Kombinat” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Kupa” shpk & “Selami” shpk & “Alb-Edil” shpk 408131822.8
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni D) në zonën zhvillimore “Kombinat” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Curri” shpk & “Xhengo” shpk 220,572,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Kronos Konstruksion” shpk & “Everest” shpk & “Arb&Trans-2010” shpk 447,411,386.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data