Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 27 45 15,655,817,403 40 29,904,529 7,676,659,742

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni D) në zonën zhvillimore “Kombinat” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Curri” shpk & “Xhengo” shpk 220,572,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Kronos Konstruksion” shpk & “Everest” shpk & “Arb&Trans-2010” shpk 447,411,386.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Rikualifikim urban i sheshit Garibaldi dhe hapësirave përreth tij”. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata “Atelier 4” shpk & “Kejsi 05” shpk & “Seed Consulting” shpk 26,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Ndërtimi i infrastrukturës publike brenda unazës së re së zonës sipas PdyV Kombinat”. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata Derbi -E” shpk & “Zdravo” Shpk 15,000,227.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Studim Projektimi “Ndërtimi i unazës së zonës sipas PdyV Kombinat dhe rikosntruksioni i rrugës Llazi Miho”. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata "Studio-Rebus” shpk & “47 EK 79 & Iliriada P.K.S" Shpk 21,500,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi ““Ndërtimi i rrugës Jorgo Panajoti deri tek rruga Vangjel Ceco (infrastrukturën kritike).” (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata “Sphaera”shpk & “V&CE studio” shpk 16,290,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Ndërtimi i infrastrukturës publike jashtë unazës së re së zonës sipas Pdyv Kombinat” (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata Tower SHPK 17,110,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit) 7,609,926,518 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5) në Njësinë Administrative Nr. 6 dhe Njësinë Administrative Kashar)” (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 16,099,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit) 63,965,008 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit)
- Mbikqyrja e punimeve të objektit “ Ndërtim i godinës 1 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat”
Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit)
- Mbikqyrja e punimeve të objektit “ Ndërtim i godinës 1 (Seksioni C) në zonën zhvillimore “Kombinat”
Lidhur Kontrata “Derbi E” shpk & “Zenit & Co” shpk & “Zetakonsult” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit)
- Mbikqyrja e punimeve të objektit “ Ndërtim i godinës 1 (Seksioni D) në zonën zhvillimore “Kombinat”
Lidhur Kontrata “Infratech” shpk & “Arkimade” shpk & “Vler Invest”
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektimi i ndërtimit të infrastrukturës publike Njesia administrative nr 6,Zona Kombinat. (Programi i Rindërtimit) 101,079,159 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: Studim projektim për objektin: Ndërtimi i godinës “Qendra Sociale “Të Qëndrojmë së Bashku”, Kombinat”. (Programi i Rindërtimit) 869,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate STUDIO-REBUS 867,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data