Open Procurement Albania

Rehabilitim i shkollës 9 -vjeçare Podgorie dhe rijetëzimii terreneve sportive të shkollës, NJ.A, Vreshtas

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Maliq
Institucioni Prokurues Bashkia Maliq
Objekti i Tenderit Rehabilitim i shkollës 9 -vjeçare Podgorie dhe rijetëzimii terreneve sportive të shkollës, NJ.A, Vreshtas
Nr. Reference REF-08609-04-24-2017
Vlera / Fondi Limit 23 141 246,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-04-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-05-2017
Data e mbajtjes se tenderit 18-05-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Murati Shpk & Ndregjoni Shpk - Beladi Shpk - Boshnjaku Shpk - Elira Shpk - Kacdedja Shpk - Nika Shpk - Rej Shpk - Shamo Construction Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 395 270,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 24474324
  Data e lidhjes se kontrates 02-08-2017
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: Oferta të skualifikuara: 1- Bashkimi i Operatoreve ekonomike “ Murati “ shpk dhe “ Ndregjoni “shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : - Nuk plotesohet numuri i kerkuar I punonjesve manovratore sepse nga tre punonjes te kerkuar vetem dy jane me dokumentacion te rregullt te paraqitur nga OE “ Ndregjoni “ kurse OE “Murati” ka paraqitur nje manovrator pa Deshmi te Aftesise profesionale (DAP) por vetem me kontrate pune dhe certificate te aftesise profesionale - Per punonjesit elektriciste te paraqitur nga Operatori Ekonomik “ Ndregjoni” mungojne deshmite e kualifikimit te sigurimit teknik . - Mungon fatura e pageses per rinovimin vjetor te certifikatave ISO-ve per operatorin ekonomik “Ndregjoni” 2- Operatori ekonomik “ Boshnjaku “ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : - Vertetimi leshuar nga Bashkia Maliq qe nuk ka detyrime eshte marre para dates se publikimit te tenderit , eshte i dates 30.03.2017 - Mungon vertetimi per nr. e punonjesve per muajin prill 2017 dhe liste pagesa perkatese - Mungon fatura e pageses per rinovimin vjetor tecertifikatave ISO - Operatori nuk disponon mjetet e nevojshme per kryerjen e punes. 3- Operatori ekonomik “ Beladi “ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : - Bilanci i vitit 2016 nuk eshte i shoqeruar me akt ekspertizen e ekspertit kontabel. - Mungojne vertetimet nga Bashkia Maliq qe operatori nuk ka detyrime ndaj saj dhe nuk ka kontratate te pa realizuar Brenda afateve. - Per punonjesit elektriciste te paraqitur mungojne deshmia e Kualifikimit te Sigurimi tTeknik - Mungon vertetimi per nr. e punonjesve per muajin prill 2017 dhe liste pagesa perkatese . 4- Operatori ekonomik “ Elira “ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : - Mungon Ing.Elektrik i perfshire ne licencen e shoqerise - Nuk sigurohet numuri mesatar i punonjesve (numuri I punjosve te paraqitur eshte 46 nga 50 te kerkuar ) - Vertetimi leshuar nga Bashkia Maliq qe nuk ka detyrime eshte marre para dates se publikimit te tenderit.( eshte i dates 10.03.2017) 5- Operatori ekonomik “ NIKA “ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : - Mungon deklarata per punonjesit specialiste(deklarate qe punonjesit nuk jane te angazhuara ne kontrata te tjera). - Per punonjesit elektricistet te paraqitur mungon Deshmia e Kualifikimit te Sigurimit Teknik te vlefshme - Per punonjesit manovratoret e paraqitur ,mungojne deshmite e drejtimit si dhe nuk jane ne listepagesa per periudhen e kerkuar 6- Operatori ekonomik “ REJ “ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : -Mungon mjeti kamjoncine sepse : Mjeti me targe AA 558 HF eshte kamion me vinç deri 11.5 ton 7- Operatori ekonomik “ SHAMO CONSTRUCTION“ shpk Nuk ploteson kerkesat e vecanta per kualifikim sepse : Bilanci i vitit 2016 nuk eshte i shoqeruar me akt kspertizen e ekspertit kontabel - Mungon vertetimi per nr. e punonjesve per muajin prill 2017 dhe liste pagesa perkatese - Mungon fatura e pageses per rinovimin vjetor te certifikatave ISO : 14001:2004 , 18001:2007 dhe PASS 99:2012 - Per punonjesit elektriciste te paraqitu r mungojne Deshmite e Kualifikimit te Sigurimit Teknik , deshmite e paraqitura jane jashte afateve te vlefshmerise . - Per punonjesit specialist ndertimi te paraqitur mungon Deshmia e Kualifikimit te Sigurimi Teknik. Deshmite e paraqitura jane jashte afateve te vlefshmerise .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.26 - DT.03-07-2017
  Lidhja e Kontrates NR.31 - DT.07-08-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data