Open Procurement Albania

Rikualifikimi i hapesirave midis kuartallit nga Rruga "Skëndërbej" deri në Rrugën "Mars 91" e hapesira deri tek Rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujerave te bardha tek Ura e Dajlanit (Faza I ) Loti II - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit Rikualifikimi i hapesirave midis kuartallit nga Rruga "Skëndërbej" deri në Rrugën "Mars 91" e hapesira deri tek Rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujerave te bardha tek Ura e Dajlanit (Faza I ) Loti II - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
Nr. Reference REF-32051-10-31-2017
Vlera / Fondi Limit 189 578 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 01-11-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-11-2017
Data e mbajtjes se tenderit 24-11-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues ATLAS GRUP PISHINA -TIRANA & GRIALD SHPK
BEAN SHPK & ERGES MAT SHPK
KRONOS KONSTRUKSION SHPK & EVEREST SHPK
BESTA SHPK
CURRI SHPK & BE – IS SHPK
SIRETA 2F SHPK & ARTYKA II SHPK
A.L-ASFALT SHPK & ALB KORCA SHPK
NDREGJONI SHPK & KTHELLA SHPK
VARAKU E SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVEREST SHPK - KRONOS KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 151 745 700,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-01-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 182094840
  Data e lidhjes se kontrates 25-01-2018
  Kohezgjatja e kontrates 150 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Jane skualifikuar ofertuesit per arsyet e meposhteme :
  1. ATLAS GRUP PISHINA –TIRANA & GRIALD SHPK
  Oferte anomalisht e ulet.
  2. BEAN SHPK & ERGES MAT SHPK
  Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit.
  3. Ofertuesi S I R E T A 2F SHPK & ARTYKA II SHPK
  Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit.
  4. VARAKU E SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVEREST SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVEREST SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVEREST SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVEREST SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRONOS KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRONOS KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRONOS KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRONOS KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.1 - DT.08-01-2018
  Lidhja e Kontrates NR.5 - DT.05-02-2018
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 8, datë 13.2.2017

  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 12, datë 21.3.2017

  Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga “Skenderbej” deri në rrugën “Mars 91” e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujrave te Bardha tek ura e Dajlanit, Faza I

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
  Objekti i Tenderit Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga “Skenderbej” deri në rrugën “Mars 91” e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujrave te Bardha tek ura e Dajlanit, Faza I
  Nr. Reference REF-18411-06-22-2017
  Vlera / Fondi Limit 99 999 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 23-06-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-07-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 17-07-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 120 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Autoriteti kontraktor: Bashkia Durres njofton se procedura e prokurimit me objekt: “Rikualifikimi i hapesirave midis Kuartallit nga rruga “Skenderbej” deri ne rrugen “Mars 91” e hapesira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujrave te Bardha tek ura e Dajlanit, Faza I” me fond limit 99999000 lekë, e publikuar me date 23.06.2017 eshte auar, me arsyen: Duke pare fondet e ardhura nga buxheti i shtetit me vendimin nr.8, date 13.02.2017 fletore zyrtare nr.29 si dhe vendimin nr.12, date 21.03.2017 fletore zyrtare nr.60, lind e nevojshme bashkimi i te dy fondeve te ardhura, pasi punimet e këtyre projekteve janë lidhura ngushte me njëra-tjetren.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.28 - DT.17-07-2017

  Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga “Skenderbej” deri në rrugen “Mars 91” e hapesira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujrave të Bardha tek ura e Dajlanit (Faza e I) dhe loti II

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
  Objekti i Tenderit Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga “Skenderbej” deri në rrugen “Mars 91” e hapesira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujrave të Bardha tek ura e Dajlanit (Faza e I) dhe loti II
  Nr. Reference REF-11904-05-09-2017
  Vlera / Fondi Limit 189 578 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 10-05-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-06-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 02-06-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 150 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Eshte anuluar, me arsyen se do te rishikohet projekti dhe preventivi.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.20 - DT.22-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data