Open Procurement Albania

Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III. (Procedurë e Hapur mbi Kufirin e Lartë Monetar)
Afati për realizimin e shërbimit: 365 ditë kalendarike x 3 vite nga data e lidhjes së kontratës
Viti I, (2017) - fondi prej: 164,894,551 lekë pa TVSH - Viti II, (2018) - fondi prej: 164,894,551 lekë pa TVSH - Viti III, (2019) - fondi prej: 164,894,551 lekë pa TVSH
Nr. Reference REF-21386-07-18-2017
Vlera / Fondi Limit 494 683 652,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-07-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-09-2017
Data e mbajtjes se tenderit 04-09-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Pastrime Silvio” shpk &”ER.Cav” srl (NUIS K91413010N& NUIS BA-574208)
Victoria Invest Shpk (NUIS K32712206U)
Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Shpresa” shpk & “Dion Texnikh A.E” ( NUIS K67917301H & NUIS 094413212 )
Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Korsel” shpk & “Brai Cata” srl ( NUIS J64104124G& NUIS 13627967)
Alko Impex General Construction (NUIS K91326028I )
Bashkimi i operatorëve ekonomikë “BE-IS” shpk &”Sea” srl &”Egland” shpk (NUIS K71412003A & NUIS J96829419D)
Fusha Shpk (NUIS J61922018S)
Ante-Group Shpk ( NUIS J62904100D)
Rej Shpk (NUIS J93711608Q)
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALKO-IMPEX General Construcion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 473 765 974,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 568519169
  Data e lidhjes se kontrates 12-03-2018
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte paraqitur ankesa nga bashkimi i operatoreve ekonomike “Shpresa” shpk &” Dion Texnikh” A.E, hyrë në Bashkinë e Tiranës me shkresën Nr. 1998. Prot. datë 15.01.2018.
  Gjatë afatit ligjor për pritjen e ankesave nga pala ankimuese pranë Komisionit të Prokurimit Publik, bashkimi i operatoreve ekonomike “Shpresa” shpk &”JV Dion Texnikh” A.E paraqiti ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik. Me anë të shkresës Nr. 9806.Prot, datë 08.03.2018, Komisioni i Prokurimit Publik dërgoi Vendimin Nr.100/2018 për mospranimin e ankesës së paraqitur nga bashkimi i operatoreve ekonomike “Shpresa” shpk &”JV Dion Texnikh” A.E.
  Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Oferta e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Pastrime Silvio” shpk &”ER.Cav” srl
  a. Nuk plotëson pikën 3 të Kritereve të Përgjithshme të Kualifikimit.
  b. Nuk plotëson pikën 2 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  2. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “Victoria Invest” shpk
  a. Nuk plotëson pikën 11 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  b. Nuk plotëson pikën 12, gërma “e” të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  3. Oferta e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Shpresa” shpk & “Dion Texnikh A.E”
  Bazuar në vendimin e Komisionit të Shqyrtimit të Ankesave, bashkimi i operatorëve ekonomikë “Shpresa” shpk & “Dion Texnikh” A.E nuk plotëson pikën 3 të kapacitetit ekonomik dhe financiar të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  4. Oferta e paraqitur nga Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Korsel” shpk & “Brai Cata” srl
  Operatori ekonomik “Korsel” shpk me anë të shkresës Nr.18.Prot, datë 20.10.2017, hyrë në Bashkinë e Tiranës me Nr. 38338.Prot, datë 20.10.2017, ka kërkuar tërheqjen nga pjesëmarrja, klasifikimi dhe vlerësimi për procedurën e prokurimit.
  5. Oferta e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “BE-IS” shpk &”Sea” srl &”Egland” shpk
  a. Operatori ekonomik “BE-IS” shpk nuk plotëson pikën 1 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit
  b. Operatori ekonomik “BE-IS” shpk nuk plotëson pikën 13, gërma “b” të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  c. Operatori ekonomik “Sea” srl nuk plotëson pikën 6 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  6. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “Fusha” shpk
  a. Nuk plotëson pikën 11 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  b. Nuk plotëson pikën 13 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  7. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “Ante-Group” shpk
  a. Nuk plotëson pikën 2 të Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  b. Nuk plotëson pikën 6 të Kapaciteti Teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  8. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “Rej” shpk
  a. Operatori ekonomik “Rej” shpk nuk plotëson pikën 2 të Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  b. Nuk plotëson pikën 12 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO-IMPEX General Construcion SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit NR.10 - DT.12-03-2018
  Lidhja e Kontrates NR.11 - DT.19-03-2018
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data