Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut që kufizohet nga rruga Qemal Stafa - rruga e Dibrës dhe rruga Bardhyl

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut që kufizohet nga rruga Qemal Stafa - rruga e Dibrës dhe rruga Bardhyl. (Burimi i financimit: vënë në dispozicion nga buxheti i Bashkisë së Tiranës për vitin 2017.)
Nr. Reference  REF-21744-07-21-2017
Vlera / Fondi Limit 164 527 509,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-07-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-08-2017
Data e mbajtjes se tenderit 21-08-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Varaku E Shpk & Vëllezërit Hysa Shpk
Riviera Shpk & B 93 Shpk
Curri Shpk
Agri Construction Shpk & Bajrami N Shpk
BE-IS Shpk
Glavenica Shpk & Besta Shpk
Gjikuria Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJIKURIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 161 221 244,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 193465493
  Data e lidhjes se kontrates 06-10-2017
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  U paraqit ankesa nga operatori ekonomik “Riviera” shpk, pjesë e bashkimit ekonomik “Riviera” shpk &”Bajrami N”, hyrë në Bashkine e Tiranës me Nr.32345.Prot, datë 07.09.2017 dhe e njëjta ankesë me Nr. 32599.Prot, datë 08.09.2017.

  Komisioni i Shqyrtimit të Ankesës nuk pranoi ankesën e palës ankimuese duke i kthyer përgjigje me shkresën me Nr. 32345/2. Prot, datë 14.09.2017.
  Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Varaku E” shpk &”Vëllezërit Hysa” shpk
  Operatori ekonomik”Vëllezërit Hysa” shpk nuk plotëson pikën 7 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Riviera” shpk &”B 93” shpk
  Operatori ekonomik ”Riviera” shpk nuk plotëson pikën dh) të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit.
  3. Operatori ekonomik “Curri” shpk
  Nuk plotëson 7 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  4. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Agri Construction” shpk &”Bajrami N” shpk
  Operatori ekonomik ”Bajrami N” shpk nuk plotëson pikën 13 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  5. Operatori ekonomik “BE-IS” shpk
  Operatori ekonomik ”BE-IS” shpk nuk plotëson pikën 4 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  6. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Glavenica” shpk &”Besta” shpk
  Bashkimi i operatorëve “Glavenica” shpk & “Besta” shpk nuk plotëson pikën 8 të Kapacitetit teknik të Dokumentave Standarte të Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.39 - DT.02-10-2017
  Lidhja e Kontrates NR.41 - DT.16-10-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data